Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen, geheel volgens de laatste trends

De woonbladen, instagram en pinterest staan er vol mee. En ook in onze showrooms krijgen we er veel vragen over: zwarte kunststof kozijnen! Onze eigen fabriek levert wekelijks vele onderhoudsarme zwarte kozijnen uit, maar kiest u liever voor antraciet of  een andere trendkleur, geen probleem. Zwart en antraciet zijn slechts 2 van de 150 kleuren die we kunnen leveren!

Zwart zorgt voor industriële look

Op de vt wonen&design beurs hebben we gezien dat de industriële look hot is. Zwart, slank, stoer aluminium of staal. De taatsdeuren voor binnen gaan als warme broodjes over de toonbank, maar ook in kozijnenland is de vraag naar zwart groot. Tóch is staal voor particulieren niet het meest ideale materiaal: het is duurder in aanschaf en qua isolatie ook niet top. Eigenschappen die kunststof wél heeft. Toch zien we zelden de kleur zwart in kunststof deuren en ramen.

Select Windows Kunststof Kozijnen - Zwarte Kunststof Voordeur van Schüco

Kunststof versterkt met staal

Waarom is de kleur zwart zo uniek op kunststof kozijnen? Zwart trekt warmte aan waardoor de kans op ‘werking’ groter is. Select Windows kan deze kleur wél toevoegen aan de trendkleuren omdat wij werken met kozijnen op basis van Schüco profielen die we in onze eigen, moderne Nederlandse fabriek verstevigen met staal. Verder zijn ze rondom afgedicht met dubbele rubbers zodat de speling die eventueel ontstaat opgevangen wordt.

Zwarte kunststof kozijnen

Het is begrijpelijk dat de reacties op de beurs zo positief waren over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met de zwarte LIGNA structuur. Naast de trendkleuren grachtengroen, crème, donkergroen en wit tot antraciet, grijs en staalblauw hebben we sinds kort zwart geïntroduceerd, dé kleur die zorgt voor de hippe en stoere uitstraling die je nu veel ziet. Groot voordeel: kunststof is wél isolerend, inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam. En dat alles ook nog eens tegen kunststof prijzen.

Select Windows Kunststof Kozijnen - Openslaande kunststof tuindeuren in een vtwonen metamorfose verbouwen of verhuizen

Hippe uitstraling met kunststof

U heeft dus slanke stoere kozijnen die qua structuur niet te onderscheiden zijn van hout. LIGNA heeft namelijk een vlammende houtnerfstructuur zoals écht hout dat heeft. En omdat de kleur zwart is, creëert u wel de stoere hippe uitstraling van aluminium, zowel binnen als buiten.

Bezoek onze showroom

Waar veel raampartijen boven elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld bij kantoorpanden of bij een strakke, moderne bungalow, zijn aluminium kozijnen uitstekend toepasbaar. Voor beide materialen kunnen we voorzien in een goed advies en we kijken graag naar uw woon- of werkomgeving en -situatie om u vrijblijvend het juiste kozijn te adviseren. In onze showroom staan alle mogelijkheden voor u uitgestald. Kom gerust langs; er is er altijd één bij u in de buurt!

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp