Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen Team Ster Kozijn - Kunststof Kozijnen Oldenzaal

Een goed begin is het halve werk

Soms heb je succes dankzij keihard werken, maar af en toe gaan dingen als vanzelf. Gewoon omdat het zo moet zijn, vallen zaken op z’n plek. Waar ik het over heb? Een toelichting is inderdaad wel op z’n plaats: Select Windows is altijd bezig om op strategische plekken in het land innovatieve partners om zich heen te verzamelen zodat iedereen in Nederland binnen een beperkte reisafstand kan meeprofiteren van kwalitatief hoogwaardige (vooral kunststof) producten die het huis verbeteren. Dat is bekend. Het is vaak een zoektocht om met het juiste bedrijf tot een kruisbestuiving te komen. Maar soms zit het mee in kunststofland.

Thuis in kunststof kozijnen

Een poosje geleden hebben we het idee postgevat om het gat tussen de twee noordelijke provincies en Gelderland slim in te vullen. Dan ga je nadenken…en zoeken…. We besloten onze pijlen op Overijssel te richten. Dat is de eerste stap, maar dan ben je er meestal nog niet. Nu liep het anders.

Ster Kozijn in Oldenzaal

Al heel snel bleek namelijk dat je vanzelf bij Ster Kozijn uitkomt. Een toonaangevend bedrijf in de kunststof kozijnen branche dat al sinds jaar en dag vlak bij Select Windows is geweest. Eigenaar van Ster Kozijn, Stef Muntel was namelijk 20 jaar geleden de eerste klant van GevelNed, de eigen fabriek van Select Windows. Dat we niet eerder aan deze ondernemer (die volledig thuis is in kunststof kozijnen) gedacht hebben. Binnen een paar dagen al was alles in kannen en kruiken en vanaf 1 januari 2015 is het zover: Ster Kozijn is de nieuwste partner van Select Windows.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp