Select Windows

Kunststof kozijnen Hillegom

Select Windows Bijster: Kunststof kozijnen, deuren en meer!

Bob Bijster is in 2003 naast het bekende aannemersbedrijf Bijster ook Select Windows Bijster gestart. In de showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom treft u Bob en Wendy Bijster aan. Allebei hebben ze meer dan 15 jaar ervaring in de kunststof kozijnen branche.

Vakkundig geschoolde monteurs

Dat Select Windows Bijster de beste kwaliteit kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien heeft, dat is duidelijk. Maar een goed product valt of staat met de juiste montage. Doordat Bob van oorsprong aannemer is en jarenlange ervaring heeft als timmerman, kunt u ervan op aan dat u de juiste adviezen krijgt en dat uw verbouwing zorgeloos uit handen kunt geven. Het team van monteurs is vakkundig geschoold en plaatst altijd volgens het VKG keurmerk.

Voordelen van kunststof kozijnen

De showroom van Select Windows Bijster ligt op een zichtlocatie langs de rondweg (Weerlaan) en naast de Karwei in Hillegom. U parkeert op de ruime (gratis) parkeerplaats voor de deur. In de showroom ervaart u alle voordelen en mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het topmerk Schüco. Naast kunststof kunt u bovendien onze dakkapellen, balkonbeglazing,vouwwanden en binnenzonwering met eigen ogen bekijken.

Wij staan altijd voor u klaar

“Wij zijn hardwerkende ondernemers die gáán voor het vak. Wij halen er voldoening uit als u uw houten kozijnen niet langer hoeft te verven en kiest voor onderhoudsarme kunststof kozijnen. We genieten ervan als we dankzij het plaatsen van een dakkapel een extra kamer creëren in uw woning. We helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Neem gerust eens contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom.Kijkt u liever bij een van onze referentieprojecten in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Beinsdorp of Bennebroek e.o, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Bob & Wendy en team Bijster

SelectWindowsBijsterLogo

Contactgegevens

Select Windows Bijster
Satellietbaan 12 D
2181 MH Hillegom
 0252 534 772
 www.selectwindowsbijster.nl

Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vrij. 8:30 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 14:00 uur*

* ivm Bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 2 augustus (12:00) t/m maandag 26 augustus 2019

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp