Select Windows

Achterdeuren

Kunststof achterdeur: een leven lang plezier

Als u eenmaal kiest voor een kunststof achterdeur, hoeft u er de rest van uw leven amper meer naar om te kijken. Dit materiaal  is behalve duurzaam, vooral zeer onderhoudsarm. U hoeft uw achterdeur en het bijbehorend kozijn nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende om de kleur stralend te houden.

Stel u eigen kunststof achterdeur samen

U bepaalt helemaal zelf hoe uw achterdeur eruit komt te zien. U stelt uw kunststof achterdeur namelijk zelf samen met isolatieglas, stapeldorpels, panelen of schrootjes tot bijvoorbeeld halverwege de deur. Misschien wilt u graag een achterdeur met zij- of bovenraam. U kunt ook kiezen voor een Melkmeisje: in dat geval loopt het zijlicht (zijraam) van bovenkant deur tot halverwege. Maar u kunt ook kiezen voor een zogenaamde boerendeur, waarbij het bovenste deel van de deur geopend kan worden. U heeft de keuze uit gelaagd isolatieglas, figuurglas of zelfs Screenline® binnenzonwering. Deze zonwering tússen het isolatieglas is ideaal toepasbaar in uw keuken, omdat het niet vochtig en vuil wordt. 

Inbraakveilige achterdeuren

Onze kunststof achterdeuren zijn net als onze kunststof voordeuren standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag SKG***-keurmerk. Zelfs de zogeheten inbraakmethode ‘kerntrekken’ waarbij de cilinder uit uw slot getrokken wordt, is niet langer mogelijk. Dus ongenodigde gasten die achterom komen, houdt u met gemak buiten zodat uw eigendommen beschermd zijn.

Een kunststof achterdeur met elegante scharnieren

Dankzij onze unieke rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de verdiepte Schüco profielen zijn onze kunststof deuren niet te onderscheiden van houten deuren. De minder fraaie scharnierkapjes die voorheen op alle deuren van kunststof zaten, zijn bij Select Windows vervangen door ronde, slanke scharnieren. Met de unieke kunststof onderdorpel (in zwart of grijs) is uw deur helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde.

Voordelen van een kunststof achterdeur

  • 15 jaar garantie op de kleur, structuur en de montage;
  • VKG Keurmerk;
  • op maat gemaakt in de eigen Nederlandse fabriek
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en een hoge isolatiewaarde;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur;

Meer weten over achterdeuren?

Overweegt u een nieuwe achterdeur aan te schaffen of bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof achterdeuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, neem contact met ons op of bezoek de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp