Select Windows

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen: mooi, duurzaam en eigentijds

Aluminium is naast kunststof ook een kwalitatief hoogwaardig product voor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien waarbij comfort en duurzame materialen gekoppeld worden aan veelzijdigheid en vormgeving.

Aluminium kozijn

Een aluminium kozijn gaat bijzonder lang mee en biedt al die tijd vele voordelen boven houten kozijnen. Zo bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud, bespaart u flink op uw energiekosten door de hoge isolatiewaarde en profiteert u van optimaal comfort door de vele mogelijkheden.

Veelzijdig aluminium

Voor elk raam en elke deur is een aluminium kozijn verkrijgbaar. In talloze kleuren, veilig, inbraakwerend en altijd op maat. Voor vaste ramen, draairamen of draai-kiepramen, voordeuren of achterdeuren, tuindeuren of schuifpuien. Aluminium is zo veelzijdig dat het altijd kan. Bovendien zijn onze kozijnen van de hoogste kwaliteit getuige de verschillende keurmerken zoals die van QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van aluminium

Select Windows werkt samen met Schüco op het gebied van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van aluminium. Onze leverancier heeft door technologische vernieuwingen een nieuwe productlijn ontwikkeld met kozijnen met een zogenaamd verdiept profiel.

Aluminium kozijnen zijn een uitkomst, want deze kozijnen met verdiept of vlak profiel geven letterlijk en figuurlijk een extra dimensie aan uw woning! Inclusief alle overige voordelen van aluminium kozijnen!

Voordelen van aluminium ramen, deuren, schuifpuien en kozijnen:

  • nauwelijks onderhoud;
  • een besparing op uw energiekosten;
  • isolerend en inbraakwerend;
  • hoge isolatiewaarde;
  • aluminium is een licht, maar sterk materiaal.

Meer weten over aluminium kozijnen?

Wenst u meer informatie over aluminium kozijnen of over de prijzen van aluminium kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt.