Select Windows

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een hout look

De onderhoudsarme kozijnen van Select Windows met rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en het verdiepte kozijnprofiel zijn niet meer van houten kozijnen te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen

Vanaf het moment dat u kunststof kozijnen aanschaft, is verven voor u verleden tijd. Af en toe met een vochtige doek uw kozijnen afnemen, is voldoende om de kleur stralend te houden. Maar er zijn zoveel meer pluspunten: kozijnen van kunststof zijn sterk isolerend waardoor u ongewenste geluiden, geuren, kou en regen buiten houdt. Ook inbrekers houdt u op afstand. Al onze kozijnen van kunststof voldoen namelijk standaard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voor elke woning een passend kozijn

Select Windows heeft een bijzonder veelzijdig assortiment kozijnen. Elk kunststof kozijn wordt op maat gemaakt in onze eigen moderne Nederlandse fabriek, op basis van Schüco profielen. U kunt kiezen uit maar liefst 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning heeft Select Windows een passend kunststof kozijn.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra en u behaalt een lagere U-Window waarde. Ideaal voor het verduurzamen van de eigen woning. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit 6 graden (Hollands Blok) of 15 graden (Hollands Facet). 

Select Windows Kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Select Windows Energie Kozijn – hét kozijn voor een duurzame toekomst

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor het Energie Kozijn van Select Windows. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn met het dikste glas (triple glas). En nog duurzaam en inbraakwerend ook.
Het Select Windows Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (op basis van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

VKG Keurmerk

Het is verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken. De Select Windows partners hebben allemaal een gedegen opleiding gehad in onze eigen fabriek. Zij weten waar ze het over hebben en voorzien u van deskundig advies. Zowel de kozijnen, de productie ervan, de partners en monteurs hebben dan ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur én 10 jaar garantie op montage;
  • niet van houten kozijnen te onderscheiden;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, matte of metallic structuren;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van het VKG Keurmerk.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze kunststof ramen, deuren of schuifpui, inclusief bijpassend kozijn? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze op maat gemaakte kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp