Select Windows

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een hout look

De nieuwe kunststof kozijnen van Select Windows met rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en het verdiepte kozijnprofiel zijn niet meer van houten kozijnen te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen

Vanaf het moment dat u kunststof kozijnen aanschaft, is verven voor u verleden tijd. Af en toe met een vochtige doek uw kozijnen afnemen, is voldoende om de kleur stralend te houden. Maar er zijn zoveel meer pluspunten: kozijnen van kunststof zijn sterk isolerend waardoor u ongewenste geluiden, geuren, kou en regen buiten houdt. Ook inbrekers houdt u op afstand. Al onze kozijnen van kunststof voldoen namelijk standaard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof kozijn: alles is mogelijk

Select Windows heeft een bijzonder veelzijdig assortiment kozijnen. Elk kozijn van kunststof wordt op maat gemaakt in onze eigen moderne Nederlandse fabriek, op basis van verdiepte Schüco CT70 accent profielen. U kunt kiezen uit maar liefst 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning heeft Select Windows een passend kunststof kozijn.

VKG Keurmerk

Het is verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken. De Select Windows partners hebben allemaal een gedegen opleiding gehad in onze eigen fabriek. Zij weten waar ze het over hebben en voorzien u van deskundig advies. Zowel de kunststof kozijnen, de productie ervan, de partners en monteurs hebben dan ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur én 10 jaar garantie op montage;
  • niet van houten kozijnen te onderscheiden;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, matte of metallic structuren;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van het VKG keurmerk.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze kunststof ramen, deuren of schuifpui, inclusief bijpassend kozijn? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze op maat gemaakte kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp