Select Windows

Balkonbeglazing

Extra comfort en woongenot met balkonbeglazing

Het hele jaar genieten van uw balkon of veranda? Dat kan met de balkonglas van Select Windows! De glazen wanden beschermen u tegen regen, wind, lawaai en stof wanneer deze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet u van het heerlijke weer.

Balkonglas: eenvoudig in bediening

De volglazen schuif- en schuifdraaisystemen waaruit de balkonbeglazing is opgebouwd, zijn eenvoudig open of dicht te doen. U schuift met een simpele beweging de glazen panelen open bij mooi weer om van uw balkon of veranda te genieten. En bij slecht weer schuift u het balkonglas dicht en kunt u heerlijk buiten zitten. Bovendien zijn dure bouwkundige aanpassingen niet nodig, zodat de investering in extra woongenot beperkt blijft.

Vakkundige plaatsing balkonbeglazing

De partners van Select Windows zorgen voor montage en plaatsing van de glazen schuif- en schuifdraaisystemen. Ze geven u een duidelijke uitleg over de juiste veiligheidsbeglazing, de bediening en het minimale onderhoud dat nodig is. Met de balkonglas van Select Windows heeft u een balkon of veranda waar u altijd van kunt genieten, weer of geen weer.

Voordelen balkonbeglazing:

  • bescherming tegen wind en regen;
  • volledig uitzicht naar buiten;
  • eenvoudige bediening;
  • gemakkelijk en flexibel;
  • eenvoudig in gebruik.

Meer weten over balkonbeglazing?

Wenst u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van balkonbeglazing? Of bent u benieuwd naar onze balkonglas prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt.