Select Windows

Kiepschuifpui

Een kiepschuifpui, wel zo voordelig

Een kiepschuifpui is een voordeligere variant van de hefschuifpui. Kenmerkend is de bediening: met de handgreep beweegt u het schuifdeel eerst naar achteren en u schuift de glazen deur vervolgens langs een rails open die aan de binnenzijde wordt gemonteerd. Om de rails niet te zwaar te belasten, is twee meter de maximale breedte voor het schuivende deel van een kiepschuifpui.

Kunststof kiepschuifpui

Met de kiepschuifpui van Select Windows haalt u direct de voordelen van kunststof in huis: onderhoudsarm, isolerend, duurzaam en inbraakveilig. De kiepstand is een ideale ventilatiemogelijkheid. Wij raden u aan de pui alleen in de kiepstand te zetten als u thuis bent.

Inbraakveilige schuifpui

Al onze kiepschuifpuien maken we op maat in onze eigen Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen. Uw kiepschuifpui maken wij met dezelfde profielen als onze kunststof ramen en deuren. U kiest uit 150 kleuren en een matte, metallic of houtnerf structuur. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de houtnerfstructuur lijkt uw pui van hout, maar deze is van kunststof. Met alle voordelen van dien. Schilderen is bijvoorbeeld verleden tijd.

Gelaagd veiligheidsglas

Uw kiepschuifpui is voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor lijkt het misschien niet zo inbraakwerend, maar als u pui gesloten is, is deze winddicht, waterdicht en voldoet de pui aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wanneer u wenst plaatst u Screenline® binnenzonwering (jaloezieën of plissés) tussen het veiligheidsglas.

Voordelen van een kiepschuifpui

Het grote voordeel van een kiepschuifpui is dat de pui afgesloten kan worden en toch in de kiepstand kan ventileren, maar er zijn meer voordelen:

  • geeft veel licht;
  • voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • voorzien van een sterke aluminium slijtstrip;
  • optioneel: ventilatierooster;
  • uitermate geschikt voor balkon of dakterras;
  • wind en waterdicht.

Meer weten over kunststof kiepschuif

Bent u van plan een schuifpui te kopen of bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof kiepschuifpuien? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp