Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen prijzen

Kosten kunststof kozijnen: open en eerlijk

Select Windows produceert haar kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen zelf. Daarom hebben wij geen geheimen over onze kunststof kozijnen prijzen. En omdat het altijd maatwerk betreft, worden ook alle prijzen van kunststof kozijnen speciaal voor u berekend, op basis van uw wensen.

Prijzen kunststof kozijnen

De hoogwaardige Schüco profielen vormen bij Select Windows altijd de basis van het kunststof kozijn. Met deze betrouwbare leverancier hebben wij gunstige inkoopvoorwaarden afgesproken. Wij verwerken de profielen in onze eigen moderne fabriek in Nederland tot het eindproduct. Dankzij de bijna volledige automatisering van het productieproces en slim inkopen, zijn we in staat de kosten laag te houden. Ook het aanbrengen van de folie gebeurt in eigen moderne Nederlandse fabriek. Het resultaat: A-kwaliteit kunststof kozijnen met zeer aantrekkelijke prijzen!

Kunststof kozijnen prijzen berekenen

Elk kozijn is anders en heeft eigen maten en afwerking. Daarom kunnen wij geen standaard prijzen voor kunststof kozijnen geven. Ook voor u is alles maatwerk! Bent u op zoek naar een schuifpui, openslaande deuren met een bovenlicht met glas-in-lood of een nieuw keukenraam. Vraag daarom voor uw kunststof kozijnen naar een prijsindicatie via ons contactformulier, of bezoek een showroom om de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken.  Onze partners geven u graag een persoonlijk woonadvies op maat. Bel eens een Select Windows partner bij u in de buurt voor een vrijblijvende inmeet afspraak. Zij helpen u graag en gericht verder!

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wenst u meer informatie over kunststof kozijnen prijzen voor deuren, ramen of schuifpuien? Bezoek dan één van onze showrooms bij u in de regio of neem contact met ons op!