Select Windows

Kunststof kozijnen prijzen

Kosten kunststof kozijnen: open en eerlijk

Select Windows produceert haar kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen zelf in eigen Nederlandse  fabriek. Daarom hebben wij geen geheimen over onze kunststof kozijnenprijzen. En omdat het altijd maatwerk betreft, worden ook alle prijzen van kunststof kozijnen speciaal voor u berekend.

Prijzen kunststof kozijnen

De hoogwaardige Schüco profielen vormen bij Select Windows altijd de basis van het kunststof kozijn. Met deze betrouwbare leverancier hebben wij gunstige inkoopvoorwaarden afgesproken. Wij verwerken de profielen in onze eigen moderne fabriek in Nederland tot het eindproduct. Dankzij de bijna volledige automatisering van het productieproces en slim inkopen, zijn we in staat de kosten laag te houden. Ook het aanbrengen van de folie gebeurt in eigen moderne Nederlandse fabriek. Het resultaat: kunststof kozijnen met zeer aantrekkelijke prijzen!

Kunststof kozijnen prijzen berekenen

Elk kozijn is anders en heeft eigen maten en afwerking. Daarom kunnen wij geen standaard prijzen voor kunststof kozijnen geven. Ook voor u is alles maatwerk! Vraag daarom voor uw kunststof kozijnen naar een prijsindicatie of bel voor een vrijblijvende inmeet afspraak. Onze partners helpen u graag verder!

Meer weten over de prijzen van kunststof kozijnen?

Wenst u meer informatie over de prijzen van kunststof kozijnen voor deuren, ramen of schuifpuien? Bezoek dan één van onze showrooms bij u in de regio of neem contact met ons op!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp