Select Windows

Kunststof kozijnen Groningen

Koster Glas en Kozijnen is al 33 jaar hét vertrouwde adres voor kunststof kozijnen in Groningen en voor alle producten rondom uw gevel. Maar zoals de naam al doet vermoeden, is eigenaar Bennie Koster vooral gespecialiseerd in kunststof kozijnen en glasspecialist bij uitstek.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen Groningen

Al heel wat huizen in onder meer Groningen, Hoogezand, Haaren, Eelde, Roden en Bedum e.o. zijn de afgelopen decennia verbeterd dankzij het professionele advies en de hoge kwaliteit kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en andere gevelproducten van Bennie Koster en zijn team.

Koster: de experts uit Groningen

De deur staat bij Bennie altijd open: “Kom gerust inspiratie opdoen in onze showroom in Groningen, zodat u uw woonwensen concreet kunt maken. We denken maar al te graag met u mee.” Bennie, Monique en André beantwoorden uw vragen en laten alle mogelijkheden zien. Bennie komt u daarna tegen in de offertefase en tijdens het inmeten bij u thuis. Het goed opgeleide, professionele en eigen montageteam van Koster Glas en Kozijnen verzorgt vervolgens de montage. Vanzelfsprekend hebben alle monteurs het VKG Keurmerk certificaat voor de montage.

Kunststof kozijnen, dakkapellen en meer

Het assortiment van Koster Glas en Kozijnen is verrassend breed. Álle producten staan ruim  opgesteld in de recent verbouwde showroom. U kijkt, voelt en ervaart de producten zelf zodat u zich ook écht een beeld kunt vormen van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en meer. Doe inspiratie op. Kom langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

Altijd een passend advies in Groningen

“Onze vakmensen geven u gegarandeerd het juiste advies en zorgen voor het complete traject; van bestelling tot en met oplevering. Voor iedereen in Groningen en omgeving zijn wij dé partner voor elke verbouwing en renovatie. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen. Uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg en u parkeert gratis voor de deur. Tot snel. De koffie staat klaar!”

Hartelijke groet,

Bennie en team Koster Glas en Kozijnen
Koster-logo

Contactgegevens

Koster Glas en Kozijnen BV
Lavendelweg 19
9731 HR Groningen
 050 571 49 15
 www.koster-glas-kozijnen.nl

Openingstijden showroom:

Maandag 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp