Select Windows

Kunststof kozijnen Drachten

Select Windows Drachten: uw kozijnen specialist

Kwaliteit en service zijn de pijlers waarop Select Windows Drachten werkt. Eigenaar Jannes Fokkema heeft al jaren kennis van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Ook heeft hij jaren gewerkt in de montage, dus ook voor technische vragen spreekt u met een professional.

Kunststof kozijnen, vouwwanden en meer

Select Windows Drachten levert een totaalassortiment zodat u alles onder één dak kunt regelen. Om kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken wij het productassortiment van Select Windows. Wij hebben kunststof ramen, deuren, schuifpuien, zonwering en garagedeuren van de beste merken. Tevens kunt u bij ons uitstekend terecht voor dakkapellen, vouwwanden, balkonbeglazing,  isolatieglas en veranda’s.

VKG Keurmerk

Wij voldoen aan alle strenge eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Dit betekent dat het met de service en zekerheid meer dan goed zit. Alle kunststof producten, de montage hiervan en de monteurs hebben het VKG Keurmerk.

Ontwikkelingen kunststof kozijnen

Jannes Fokkema geeft graag uitgebreid informatie over de nieuwste ontwikkelingen van bijvoorbeeld kunststof kozijnen of kunststof schuifpuien. Gedurende het hele proces komt u Jannes tegen. Van uw showroombezoek tot het vakkundig inmeten en het bespreken van uw offerte en tot oplevering. De montage laat hij over aan zijn vakkundige monteurs.

Referenties

Bij de referentieprojecten in bijvoorbeeld Drachten, Haulerwijk, Ureterp, Oosterwolde, Boornbergum, Surhuisterveen, Harkema, Burgum of Siegerswoude e.o. kunt u met eigen ogen onze producten bekijken. Vraag gerust naar een van onze referentieadressen.

Showroom Drachten

“Wij ontmoeten u graag in onze showroom op De Bolder 52 in Drachten waar alle producten tentoongesteld staan. We adviseren en inspireren u daar met alle plezier als u verbeteringen aan uw woning wilt aanbrengen.”

Tot ziens in onze showroom,

Team Select Windows Drachten

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
 051 235 50 56
 www.selectwindowsdrachten.nl
 info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. t/m do 13:00 – 17:00 uur
Vr. van 10:00 – 17:00 uur
Za. van 10:00 – 14:00 uur

In verband met de bouwvakvakantie is onze showroom gesloten van 26 juli t/m 26 augustus 2019


Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp