Select Windows

Keurmerken, Service en Garantie

Het is verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken. De Select Windows partners hebben allemaal een gedegen opleiding gehad in onze eigen kunststof kozijnen fabriek. Zij weten waar ze het over hebben en voorzien u van deskundig advies, dus vraag hen gerust naar keurmerken service garantie en toets hun betrouwbaarheid via het vragen naar referenties.

VKG Keurmerk

Zowel de kunststof kozijnen, de productie ervan, de partners en monteurs hebben ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG***-keurmerk

Voor zowel onze kozijnen voor ramen als kozijnen voor deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al onze kunststof deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag met SKG***-keurmerk. 

Garanties van Select Windows kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen;
  • 15 jaar garantie op kleur/structuur;
  • 10 jaar garantie op montage;
  • voorzien van het VKG Keurmerk.

Service

Mocht u onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de Select Windows partner waar u uw aankoop gedaan heeft. Houdt hierbij altijd het papierwerk met klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.

Komt u er samen niet uit, of is de partner niet bereikbaar, dan kunt u contact opnemen met Select Windows via 088-9722400 of info@selectwindows.nl