Select Windows

Kunststof kozijnen Heerhugowaard

DEZA Kozijnen is ruim 15 jaar actief in de kunststof kozijnen branche. In de recent vernieuwde showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard treft u Martijn en Melinda van Zanten aan. Beiden staan in Noord-Holland bekend als gastvrije mensen die voor kwaliteit en service gaan.

Aanspreekpunt voor kunststof kozijnen

Martijn komt van oorsprong uit de montage. Hij kan u alles vertellen over de techniek van producten als onder andere kunststof kozijnen, dakkapellen en veranda’s. Het is dan ook geen toeval dat Martijn binnen DEZA Kozijnen aanspreekpunt is voor technische inmeting en oplevering.

VKG Keurmerk

Omdat wij staan voor onze kwaliteit, leiden we onze eigen monteurs zélf vakkundig op. Zo weten we zéker dat zij dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren. Zowel de Schüco kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien áls de monteurs hebben het VKG Keurmerk. Dit betekent dat u qua vakkundigheid, kwaliteit en garantie goed zit. Kortom: Wij adviseren, leveren en monteren alles met kennis, ervaring en vakmanschap.

Kunststof kozijnen Heerhugowaard

In onze ruim opgestelde showroom krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u bieden. Ook verrassen we u hier met een Pallazzo veranda, Sunflex balkonbeglazing en een vouwwand, isolatieglas, een dakkapel, binnenzonwering en Keralit gevelbekleding.

Showroom in Heerhugowaard

Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom die gelegen is op de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. Wij zijn natuurlijk ook graag bereid om u mee te nemen naar een van onze referentieprojecten in onder meer Alkmaar, Heiloo, Obdam, Zuid-Scharwoude of Ursem.

U bent van harte welkom in onze showroom

“Ik ken inmiddels alle typen woningen in Heerhugowaard en omstreken. Dat heeft als groot voordeel dat ik weet waar ik rekening mee moet houden. Zowel in mijn advies als bij het inmeten. Ik luister graag naar uw woonwensen en vind het prettig als we samen tot een beter woongenot komen.”

Met vriendelijke groet,Team DEZA Kozijnen

Contactgegevens

DEZA Heerhugowaard
Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard
 072 572 15 89
 www.deza.nl

Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur.

In verband met vakantie is onze showroom:

23-26 juli geopend tussen 10:00-13:00

van 30 juli t/m 3 augustus 2019 gesloten

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp