Select Windows

VTWonen

Welkom bij Select Windows

Comfortabel wonen. Gezelligheid en sfeer, wie zoekt dat niet in huis? Het basis-ingrediënt hiervoor is licht. Een lichtplan mag dus niet ontbreken in je woning, maar vergeet niet: er is niets zo mooi als natuurlijk licht.

Fris je interieur op met licht

Openslaande deurenschuifpuien of vouwwanden bestaan voor het grootste deel uit glas waardoor je het licht van buiten naar je woonkamer haalt. Hiermee creëer je een ruimtelijk gevoel in huis. Je interieur frist er vanop. Met een nieuwe pui verander je een donkere of krappe woonkamer in een ruime, frisse én lichte ruimte. En dat doet écht iets met je gemoedstoestand.

Jaloezieën tússen het glas: levensgenot

Voor een optimaal wooncomfort is het van belang dat je naar eigen smaak zon, licht, sfeer en klimaat kunt reguleren. Met Screenline® binnenzonwering kán dat. Omdat plissés, jaloezieën en plissés back-out tússen het isolatieglas zitten, kan je raamdecoratie met geen mogelijkheid vuil worden of beschadigen. En ook dat komt je levensgenot natuurlijk absoluut ten goede.

Sfeervolle houtlook

Kies je voor onderhoudsarme kozijnen dan zit je thuis op je bank lekker vtwonen te kijken of te lezen in plaats van dat je de kozijnen schildert. Onze kunststof ramen, tuindeuren en schuifpuien zijn namelijk in 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur en zelfs zwart verkrijgbaar. Dus je profiteert van het gemak van kunststof, maar hebt de looks van hout.

Veilige ramen, (openslaande) deuren en schuifpuien

Er sfeervol bijzitten is één, maar je moet je thuis ook veilig voelen. Groot voordeel van kunststof ramen, tuindeuren, schuifpuien en vouwwanden is dat ze behalve duurzaam, onderhoudsarm en isolerend, ook inbraakwerend zijn. Dat is driedubbel genieten van je woning!

Gratis woonadvies

Wil je meer weten over de mooie openslaande deuren, een veilige schuifpui, een gave glazen vouwwand of jaloezieën tússen het isolatieglas. Neem vrijblijvend contact op met de Select Windows partner bij jou in de buurt voor gratis woonadvies of een vrijblijvende prijsopgave.

Gezien in vtwonen, verbouwen of verhuizen

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp