Select Windows

Screenline

Screenline binnenzonwering: ware schoonheid zit van binnen

Bij Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zit uw zonwering of raamdecoratie tussen het dubbele isolatieglas gemonteerd. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreerd, is vrij van onderhoud en dus duurzaam. U bedient de jaloezie of plissé handmatig of elektrisch.

Kidsproof binnenzonwering

De handmatige bediening is volledig kidsproof en voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. Dus zonder te lange koorden of gevaarlijke lussen waar kinderen zich aan kunnen verwonden (ophangingsgevaar).

Al onze partners zijn Pilkington Screenline® specialist, dus bewonder het fraaie systeem in de showroom en ervaar zelf het gebruikersgemak van onze jaloezieën en plissés black-out:

Jaloezie

  • De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. De Screenline® jaloezie is prima toepasbaar in eigenlijk al uw kamers in huis.

Plissé black-out

  • De plissé black-out is een dubbele honingraadstof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en dakkapellen en is door een bediening optrekbaar.

HR++ functie

Met Screenline® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

5 redenen om te kiezen voor Screenline®

  • licht en warmte reguleren;
  • hygiënisch, nooit meer schoonmaken;
  • handmatige (kidsproof) of elektrische bediening;
  • grote variatie in uitvoeringen en kleuren;
  • perfecte samenwerking met HR++ glas.