Select Windows

Voordeuren

Kunststof voordeuren en kozijnen: de perfecte combinatie

Een kunststof voordeur is het visitekaartje van uw woning. Of u nu een jaren 30 kunststof voordeur voor ogen heeft, een klassieke of moderne kunststof deur wenst, bij Select Windows stelt u deze zélf samen. Stuk voor stuk van kunststof, dus behalve isolerend en inbraakwerend ook onderhoudsarm.

Uw eigen unieke voordeur

Een basis voordeur model stelt u zelf samen met stijlen, panelen en glas. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit luxe OBUK voordeuren die u zelf samenstelt. Bijvoorbeeld met sierpanelen, rvs- stroken, (figuur)glas, beslag en siergrepen. Kortom, met de toepassing van persoonlijke details in uw huisdeur beschikt u voortaan over uw eigen unieke kunststof deur die past bij uw woning.

Een kunststof voordeur met een bovenlicht of zijlicht

Indien er voldoende ruimte links, rechts en/of boven de deur aanwezig is, kunt u kiezen voor een boven- en/of zijlicht. Dit raam aan de boven- of zijkant van uw voordeur voorzien wij van gelaagd veiligheidsglas, (figuur)glas, glas-in-lood of zelfs voor Screenline® binnenzonwering tússen het isolatieglas. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een zogenaamd melkmeisje, omdat u een jaren 30 woning heeft, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Kunststof voordeuren met elegante ronde scharnieren

Sinds de laatste innovatie zijn de universele scharnierkapjes van alle kunststof deuren bij Select Windows vervangen door elegante ronde scharnieren. Met de unieke kunststof onderdorpel (in zwart of antraciet) is deze helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen. Onze moderne Nederlandse fabriek produceert de kunststof voordeur op basis van uw wensen.

Isolerende en inbraakwerende deur

Al onze kunststof deuren en kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn voorzien van SKG***deurbeslag en zeker niet onbelangrijk: al onze kunststof voordeuren dragen, net als onze kunststof achterdeuren, het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De scharnieren, klinken en sloten zijn zo verwerkt in het kozijn, zodat het voor inbrekers nagenoeg onmogelijk is om via uw voordeur naar binnen te komen. Uw cilinder is tevens voorzien van kerntrek beveiligd beslag. Dit voorkomt de zogeheten inbraakmethode ‘kerntrekken’ waarbij de cilinder uit de deur getrokken wordt.

Voordelen van een kunststof voordeuren

  • 15 jaar garantie op de kleur, de structuur en de montage;
  • op maat gemaakt;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • hoge isolatiewaarde;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur.

Meer weten over prijzen van een kunststof deur?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe voordeur of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof voordeuren? Wij adviseren u graag.  Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp