Select Windows

Kunststof kozijnen Amstelveen

Ruim 10 jaar actief in de kunststof kozijnen

Eigenaar Evan Bultink en zijn partner Malissa van Donselaar zijn beide al ruim 10 jaar actief werkzaam in de kunststof kozijnen en garagedeuren. Omdat ze voor perfectie gaan, zijn deze gedreven ondernemers betrokken bij het gehele traject. Van adviesgesprek tot offerte en van bestelling tot oplevering.

Kunststof kozijnen, dakkapellen en méér

Al heel wat woningen in onder meer Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Diemen en Aalsmeer zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Kom zelf de producten en innovaties bewonderen in onze showroom te Amstelveen (in het oude centrum). Óf bezoek een van onze referentieprojecten in bijvoorbeeld Mijdrecht, Kudelstaart, Ouderkerk a/d Amstel of Abcoude.

Schüco kozijnen

Schüco kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wij kiezen bewust voor kwaliteitsproducten van de beste merken. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het A-merk Schüco fabriceren wij in onze eigen Nederlandse fabriek. Ook voor onze vouwwanden en balkonbeglazing (Sunflex) en binnenzonwering (Screenline®: jaloezieën tússen het glas) kiezen we voor de beste merken.

Hörmann specialist

Amstelland Kozijnen is Hörmann specialist. Dit houdt in dat wij in onze regio exclusief de garagedeuren: sectionaaldeuren, kanteldeuren en openslaande deuren van het Duitse topmerk Hörmann verkopen.

VKG keurmerk

Wij werken met verschillende gespecialiseerde montageteams. De teams die verantwoordelijk zijn voor de montage van kunststof kozijnen zijn VKG gecertificeerd. Zij monteren volgens de strengste eisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt. Daarnaast hebben we een apart team voor de montage van dakkapellen en Hörmann garagedeuren.

De deur staat altijd voor u open

“Wij staan bekend om onze openheid en eerlijkheid. Al onze producten laten wij zien en ervaren in onze showroom. De vaak technische offertes spreken we tot in detail met u door zodat u ook écht snapt wat er staat. U gaat zonder vragen naar huis met een offerte op maat.”

Kunststof kozijnen Amstelveen

Voor kunststof kozijnen Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen e.o. bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen als u meer wilt weten over onze producten.

Tot ziens in onze showroom,

Evan Bultink en team Amstelland Kozijnen

Contactgegevens

Amstelland Kozijnen BV
Dorpsstraat 35
1182 JB Amstelveen
 020 640 51 66
 www.amstellandkozijnen.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur.

‘s ochtends op afspraak i.v.m. opnames. 

In verband met vakantie zijn wij van 30 juli t/m 10 augustus 2019 gesloten

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp