Select Windows

Vouwwanden

Meer woongenot dankzij glazen vouwwand

Met een vouwwand betrekt u gemakkelijk uw tuin of balkon bij uw woning. Deuren met glas tot aan de grond zorgen niet alleen voor een ruimtelijk effect én voldoende daglicht in uw woning, maar het geeft het hele jaar door een mooi uitzicht op de tuin. En in het voorjaar en de zomer zet u met gemak de gehele achtergevel lekker open!

Helemaal open

Heeft u een kleine tuin of balkon? Dan nemen openslaande deuren in veel gevallen teveel plek in. In dat geval biedt een vouwwand uitkomst. Deze glazen wand vouwt in als een harmonica, waardoor u op een compacte manier een grote opening naar uw tuin of balkon creëert.

Een vouwwand heeft nog meer voordelen. Het zorgt voor een open verbinding tussen binnen en buiten. Vouw de wand open en u stapt zó naar buiten. Bovendien kunnen onze vouwwanden in aluminium of hout op maat worden gemaakt in iedere RAL kleur. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de gekozen kleur en stijl in de woning door te voeren richting de tuin.

Met een glazen vouwwand verhoogt u het woongenot in huis en lijkt uw woning groter. Onze vouwwanden hebben een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Mogelijkheden van vouwwanden

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een vouwwand in een serre zodat u ook in deze ruimte altijd vrij zicht heeft, naar binnen en buiten. En met een vouwwand kunnen ook kantoren, winkels, balkons, veranda’s en restaurants perfect ingedeeld worden. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig te bedienen en worden de systemen vakkundig geïnstalleerd.

Op maat gemaakt

Oudbouw, nieuwbouw, stijlvol landhuis of moderne stadsvilla: Glazen vouwwanden verlenen elke woning een unieke dimensie. De vouwwanden worden uiteraard op maat gemaakt. De profielen die gebruikt worden in de vouwwanden zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Het resultaat is een passende wand voor elk interieur. Alle vouwwanden hebben bovendien een optimale beveiliging door gekeurd hang- en sluitwerk.

Voordelen van een vouwwand

Onze vouwwanden zijn altijd op maat gemaakt in aluminium of hout en in alle denkbare kleuren leverbaar. Daarnaast bieden ze de volgende voordelen:

  • veel licht in huis;
  • vele keuzes in vouwmogelijkheden; naar binnen óf naar buiten vouwend, naar links, rechts of deels links én rechts wegvouwend;
  • perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen;
  • voorzien van gelaagd veiligheidsglas en goed hang- en sluitwerk, dus inbraakwerend;
  • op maat gemaakt en onderhoudsarm.

Meer weten over vouwwanden?

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt.