Select Windows

Over ons

Marketingorganisatie Select Windows

Select Windows is een succesvolle en toonaangevende marketingorganisatie in de kunststof kozijnenbranche die vertegenwoordigd wordt door de lokale ondernemers; de partners.  Select Windows partners zetten hoogwaardige producten (rondom de woning) in de markt met ondersteuning van de Select Windows organisatie.

Select Windows partners

De Select Windows partners zitten verspreid over heel Nederland. Zo zit er altijd een partner bij u in de buurt. Allen zijn het sterke ondernemers die via een soft-franchise formule werken vanuit hun eigen rayon en bedrijfsnaam. Ondersteund door de Select Windows marketingorganisatie die op zo’n manier ontzorgt dat zij zich kunnen richten op hun core business: adviseren, leveren en monteren van de producten.

Samen sterk

In het kader van samen sterk, kopen alle partners kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gezamenlijk in bij onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed. Naast de kunststof producten hebben wij diversen huisleveranciers voor hen geselecteerd waar o.a. dakkapellen, garagedeuren, vouwwanden, balkonbeglazing, veranda’s en binnenzonwering kunnen worden ingekocht en waar zij tevens profiteren van een gezamenlijk inkoopvoordeel. In deze moderne Nederlandse fabrieken volgen onze partners regelmatig trainingen en opleidingen. Door al hun kennis, kunde en ervaring, kunnen zij u van het beste advies voorzien. De partners helpen, stimuleren en enthousiasmeren elkaar waar mogelijk.

Showrooms door heel Nederland!

De partners komen vrijblijvend bij u langs voor woonadvies op maat en het inmeten van de producten. Ook bezit iedere partner over een moderne showroom waar alle producten en noviteiten te bewonderen zijn. Wanneer u alles wilt weten over onze producten, kunt u bij de Select Windows partner bij u in de buurt terecht. Zij helpen u graag verder.

sw-groepsfoto-sept-2016