Select Windows

Over ons

Seledct Windows Kunststof Kozijnen - Team Over ons Select Windows fabriek en hoofdkantoor

Over ons

Select Windows is een producent en leverancier van kunststof kozijnen, maar levert en plaatst ook dakkapellen, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing, garagedeuren en zonwering. Met een eigen fabriek in kunststof kozijnen en een landelijk netwerk van partners bedienen we de consumentenmarkt. Hierbij richten we ons voornamelijk op particuliere eigen woning bezitters en VvE’s.

Eigen kunststof kozijnen fabriek

In de eigen moderne fabriek in Noord Holland worden kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien geproduceerd op basis van Schüco profielen. Onze kozijnen hebben een unieke uitstraling en maken wij op maat en passend bij de stijl van uw woning.

Er zijn drie variaties in de uitstraling van onze kunststof kozijnen:

Select Windows Kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Hollands Blok-Hollands Facet-Hollands Accent Isolerende kozijnen

Hollands Blok: Dit kozijn heeft een strakke, robuuste uitstraling met een hoekig blok profiel en is 6 graden aflopend

Hollands Facet: Deze kozijnen hebben een strakke uitstraling met een schuin aflopend blok profiel dat 15 graden afloopt

Hollands Accent: Deze kozijnen hebben een chique uitstraling door het zogenaamde ‘Accent neusje’

Bij ons zusterbedrijf ColorNed worden onze kozijnen voorzien van kleur. Er is keuze uit 150 kleuren en structuren en vooral het unieke LIGNA is populair. Met LIGNA zien kunststof kozijnen eruit alsof ze van hout zijn. De vlammende houtnerf is levensecht.

We werken met de beste toeleveranciers voor staal om de kozijnen te versterken, hang- en sluitwerk met SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Maar ook bij accessoires als ventilatieroosters, deurgrepen en onderdorpels kiezen wij altijd voor A-kwaliteit.

Select Windows partners

De Select Windows partners zitten verspreid over heel Nederland. Zo zit er altijd een partner bij u in de buurt. Allen zijn het sterke ondernemers die vanuit hun eigen rayon en onder hun eigen bedrijfsnaam werken. Zij kopen hun kozijnen rechtstreeks bij onze fabriek in en kunnen rekenen op onze ondersteuning op vele vlakken. Wij ontzorgen hen op zo’n manier dat zij zich kunnen richten op hun core business: adviseren, leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die uw woongenot verhogen en uw woning verbeteren.

Kennis, kunde en ervaring

Naast de kunststof producten hebben wij diversen huisleveranciers voor hen geselecteerd waar o.a. dakkapellen, garagedeuren, vouwwanden, balkonbeglazing, veranda’s en binnenzonwering kunnen worden ingekocht en waar zij tevens profiteren van een gezamenlijk inkoopvoordeel. In deze moderne Nederlandse fabrieken volgen onze partners regelmatig trainingen en opleidingen. Door al hun kennis, kunde en ervaring, kunnen zij u van het beste advies voorzien.

VKG Keurmerk

Zowel de kunststof kozijnen, de productie ervan, de partners en monteurs hebben ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevel elementen industrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Showrooms vol wooninspiratie door heel Nederland!

De partners komen vrijblijvend bij u langs voor woonadvies op maat en het inmeten van de producten. Ook beschikt iedere partner over een moderne showroom waar alle producten en noviteiten te bewonderen zijn. Wanneer u alles wilt weten over onze producten, kunt u bij de Select Windows partner bij u in de buurt terecht. Zij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Select Windows B.V.
De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

088 97 22 400
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl

Bereikbaarheid kantoor:

maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

In verband met bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 16 augustus 2019

Bekijk hier de openingstijden van onze showrooms

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp