Select Windows

LIGNA

Met de zijdeglans vlammende houtnerfstructuur van LIGNA zijn uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met geen mogelijkheid meer te onderscheiden van hout.

Zeker in combinatie met onze rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), en blokprofielen is het niet meer te zien dat bijvoorbeeld uw tuindeuren, draaikiepramen of deuren van kunststof zijn en niet van hout.

Kunststof met de uitstraling van hout

Met LIGNA combineren we het beste uit twee werelden. Meer dan ooit tevoren profiteert u namelijk van het gemak van kunststof (duurzaam, onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend) en de traditionele uitstraling van hout.

LIGNA: kunststof kozijnen van hout

Hollandse trendkleuren

Eerder was er ook wel een houtlook structuur, maar dit betrof een systematisch printje dat duidelijk door de computer was vormgegeven. LIGNA is nadrukkelijk niet kunstmatig en met een authentieke vlamstructuur in geen enkel opzicht te onderscheiden van hout. LIGNA is verkrijgbaar in zeven trendkleuren: van grachtengroen, crème, donkergroen en wit tot antracietgrijs, zwart en staalblauw.

Voordelen van LIGNA

De zijdeglans vlammende houtnerf structuur van LIGNA staat garant voor:         

  • een combinatie van het gemak van kunststof en de uitstraling van traditioneel hout;
  • geen verschil zichtbaar tussen kunststof en houten kozijnen;
  • een keuze uit zeven Hollandse trendkleuren;
  • Exclusief bij Select Windows;
  • 15 jaar garantie.

Meer informatie over LIGNA

Wilt u meer weten over de toepassing van LIGNA op kunststof producten (kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding, etc.)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek een van de showrooms bij u in de buurt. Onze partners vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de unieke houtnerf structuur.

LIGNA logo

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp