Select Windows

Kunststof kozijnen Hoogvliet

Kozijn & Zo: al ruim 10 jaar actief in de kozijnen branche

Ons team is zeer bouwkundig onderlegd en dat komt vaak van pas bij het plaatsen van kunststof kozijnen ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren en veranda’s.

Warme en vriendelijke mensen

Eigenaar Angelo Olierhoek en zijn vrouw Margreeth staan bekend als warme en vriendelijke mensen. Ook Mia, Marja en Michel van de binnendienst voorzien u graag van professioneel advies. Zij vertellen u in de showroom alles over onze producten en maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Splinternieuwe showroom

De manier waarop de mensen van Kozijn & Zo ondernemen, werpt z’n vruchten af: vanwege groei opent Angelo media september een splinternieuwe en grotere showroom aan de overkant van de straat. Op deze nieuwe locatie bewondert  u kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, vouwwanden, balkonbeglazing, binnenzonwering en nog veel meer producten. Doordat wij officieel Hörmann specialist zijn, vindt u tevens een uitgebreid assortiment aan garagedeuren en aluminium voordeuren.

VKG gecertificeerde kunststof producten

Kozijn & Zo staat voor de perfecte combinatie van vakmensen en producten van een hoge kwaliteit. Dit blijkt maar weer uit de tevreden klanten en het VKG keurmerk. De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien én de montage ervan zijn namelijk VKG gecertificeerd.

Kunststof kozijnen Hoogvliet; een showroom vol!

Onze showroom vindt u aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Dankzij de enorme glazen pui ziet u vanaf de weg de producten al staan.

Laat u inspireren

Wij zijn trots op onze werken die we de afgelopen 10 jaar opgeleverd hebben. U kunt ons diverse leveringsprogramma zien in onze showroom. Maar u bent ook van harte welkom om een van onze werken te bekijken. Bezoek een van onze referentieprojecten in Hoogvliet, Hellevoetsluis, Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Brielle, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Poortugaal of Rhoon en laat u inspireren.”

Tot ziens in onze showroom,

Angelo & Margreeth en team Kozijn & Zo

kozijnenzo-logo

 

Contactgegevens

Kozijn & Zo
Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet
 010 438 28 05
 www.kozijnenzo.nl

Openingstijden showroom:

Ma. t/m vr. 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur

Wij zijn de hele zomer geopend!

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp