Select Windows

Veranda’s

Een mooie terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping zit u zelfs in het voor- en najaar tot in de late uurtjes in uw tuin. Lekker beschut. Uw leefgenot wordt met deze terrasoverkapping vergroot dankzij deze tweede woonkamer in uw tuin. Uw veranda staat behalve voor extra ruimte garant voor gezelligheid.

Spiekozijn (zijwand)

Om nog langer te genieten van het ‘Outdoor Living’ kiest u voor spiekozijnen (zijwanden). Deze zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie in verstekverbindingen. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. De zijwanden sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven.

Veranda: uw favoriete plek

Aan de voorkant plaatst u desgewenst een volglazen schuifsysteem, schuifdraaisysteem of een vouwwand. U zet de voorzijde naar eigen smaak helemaal open, half open of helemaal dicht. Besluit u de wand van uw veranda dicht te doen dan zit u warm, windstil en droog tijdens frissere avonden. Intussen houdt u vrij uitzicht op uw tuin. Uw veranda wordt al snel uw favoriete plek.

Terrasoverkapping met veiligheidsglas

Uw terrasoverkapping is standaard voorzien van gehard veiligheidsglas in het dak en is optioneel uit te breiden met verlichting en verwarming.

Vakkundige plaatsing

Onze partners zorgen voor vakkundige plaatsing van uw luxe terrasoverkapping, die u door de gebruikte materialen voor lange tijd extra woongenot oplevert.

Voordelen veranda / terrasoverkapping:

  • meer leefruimte;
  • duurzame materialen en constructie;
  • sfeervol te combineren met verlichting en verwarming;
  • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
  • in alle mogelijke kleuren leverbaar.

Meer weten over terrasoverkappingen?

Wenst u meer informatie over onze terrasoverkappingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom bij u in de buurt.