Select Windows

Kunststof kozijnen Velserbroek

Van der Vlugt: ruim 60 jaar een begrip in regio Velsen

Van der Vlugt in Velserbroek is ruim 60 jaar een begrip in de regio Velsen (IJmuiden, Haarlem en Velserbroek). Het renoveren van woningen met kunststof kozijnen en het plaatsen van isolatieglas is al járen lang dagelijkse gang van zaken.

Gedegen advies

Van der Vlugt is een echt familiebedrijf. Hein van der Vlugt nam onlangs de zaak over van vader Kees en staat nu samen met zijn team klaar in de showroom om u van professioneel advies te voorzien. Behalve gedegen advies bieden wij u een nauwkeurige inmeting, een perfecte plaatsing en afwerking door monteurs die wij in loondienst hebben. We hebben ze zelf opgeleid zodat we zeker weten dat de kwaliteit van de montage uitstekend is. U bent er bij ons van verzekerd dat we op de afgesproken tijd leveren en tegen de overeengekomen prijs, dus geen verrassingen achteraf.

VKG Keurmerk

Dankzij het VKG Keurmerk weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Van der Vlugt, de kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien én de monteurs zijn VKG gecertificeerd dus alles voldoet aan de strengste eisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) daaraan stelt.

Showroom vol kunststof kozijnen Velserbroek

In de grote showroom aan de Broekerdreef 134-140 inVelserbroek zijn naast kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien ook dakkapellen, balkonbeglazing, vouwwanden, veranda’s, isolatieglas en binnenzonwering te bezichtigen. Omdat Van der Vlugt officieel Hörmann specialist is, staan er ook diverse garagedeuren en aluminium voordeuren tentoongesteld.

Niets is ons te gek

“Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Wij maken onze kunststof kozijnen namelijk in onze eigen Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen. Wij geven u zonder blikken of blozen tot 15 jaar garantie op de producten en de montage. Vraag ons gerust naar referentieprojecten die we eerder verrichtten in Heemstede, Santpoort, Aerdenhout, Zandvoort, Spaarndam, Bloemendaal, Driehuis en Velsen-Zuid.”

Tot ziens in onze showroom

Hein & team Van der Vlugt

SW-logo-vandervlugt

Contactgegevens

Van der Vlugt
Broekerdreef 134-140
1991 AZ Velserbroek
 088 97 22 100
 www.vandervlugt.nl

Openingstijden showroom:

Ma. t/m vr. 9:00 uur-17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur -16:00 uur

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp