Select Windows

Hefschuifpui

Een hefschuifpui met een luxe uitstraling

Bij Select Windows kiest u uit verschillende schuifpuien: een hefschuifpui, een kiepschuifpui of een parallelschuifpui. Stuk voor stuk geven ze u een fraaie opening van woning naar uw tuin of balkon. U haalt met onze schuifpuien direct de voordelen van kunststof in huis: onderhoudsarm, duurzaam, isolerend en inbraakwerend.

Luxe uitstraling

De hefschuifpui is de bekendste schuifpui. Het is de zwaarste variant en heeft de meest luxe uitstraling. U heft met de handgreep de hefschuifpui omhoog en schuift deze eenvoudig (met één vinger) open of dicht. U kiest uit 2, 3 of 4 delen die u naar links of naar rechts schuift. Bij de hefschuifpui kunt u de schuifdelen breder maken. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Met gemak past u deze schuifpui toe als achterpui over de gehele breedte van uw woning. Op uw slaapkamer naar het dakterras, op uw balkon of als winkelpui. Wát een licht!

Inbraakveilige schuifpui

U kunt uw hefschuifpui zowel van buiten als van binnen afsluiten. Dicht is ook echt dicht: winddicht, waterdicht en ‘inbrekersdicht’. Wij maken uw hefschuifpui op basis van de hoogstaande Schüco profielen in onze eigen Nederlandse fabriek. Op maat en standaard voorzien van veiligheidsglas. In onze fabriek ColorNed brengen wij de kleur/structuur aan die bij uw woning past. U kunt kiezen uit 150 kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Screenline® binnenzonwering

Wanneer u dat wilt, kunt u kiezen voor Screenline® binnenzonwering. Wij plaatsen uw  jaloezieën tússen het gelaagde veiligheidsglas zodat wind, vuil en stof geen schijn van kans hebben. U bepaalt zelf hoeveel daglicht u binnen laat.

Voordelen van een hefschuifpui

Onze hefschuifpuien zijn van onderhoudsarm kunststof en hebben dankzij de kleur, structuur en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) de uitstraling van hout, maar er zijn meer voordelen:

  • in grote formaten leverbaar;
  • wind en waterdicht;
  • voorzien van een sterke aluminium onderdorpel;
  • voorzien van kierstandhouder om de pui op een kiertje te zetten;
  • optioneel: ventilatierooster en plissé hordeur.

Meer weten over kunststof schuifpuien

Bent u van plan een schuifpui te kopen of bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof hefschuifpuien? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp