Select Windows

Kunststof ramen

Voor elk type raam het juiste kozijn

Een kunststof raamkozijn van Select Windows is een aanwinst voor ieder raam. Select Windows maakt in haar eigen moderne fabriek in Nederland kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen. Waardoor u alle kanten met ons op kunt.

Passend kunststof raamkozijn

Zoekt u een vast raam, draairaam, schuifraam, een draaikiepraam of wenst u een dakraam voor uw zolderkamer. Misschien zoekt u een bloemkozijn of een getoogd raam? Voor elk type raam en elk type woning hebben wij een passend kunststof kozijn met het bijbehorende isolatieglas.

Kunststof raamkozijn met Hollandse Hoek®

Onze unieke kunststof kozijnen zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden dankzij de Hollandse Hoek®, de gelijkliggende aanslag en het verdiepte profiel. Dankzij de keuze uit meerdere soorten structuren (houtnerf, mat en metallic) en maar liefst 150 kleuren, stelt u als het ware zelf uw kozijn samen. In overleg met een van onze partners bepaalt u de maat, indeling en uitvoering voor elk raam dat u nodig heeft. 

Veilig en betrouwbaar

Voor zowel onze kozijnen voor ramen als kozijnen voor deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor wij het VKG Keurmerk mogen voeren. U zit dus voor uw kunststof kozijnen altijd goed bij Select Windows! Onze kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar met verdektliggende scharnieren. Zonder scharnieren die aan de binnenzijde zichtbaar zijn, is het allemaal nog mooier.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en kleur/structuur;
  • op maat gemaakt in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en goed geïsoleerd;
  • vakkundige montage van uw raamkozijn;
  • rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®);
  • 150 verschillende kleuren met LIGNA houtnerf, matte en metallic structuren;
  • gemaakt van  Schüco profielen;
  • verdektliggend beslag op alle draaikiepramen.

Meer weten over kunststof ramen?

Wenst u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van onze kunststof ramen? Of bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek dan één van onze showrooms bij u in de buurt.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp