Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Kunststof ramen

Voor elk type raam het juiste kozijn

Een kunststof raamkozijn van Select Windows is een aanwinst voor ieder raam. Select Windows maakt in haar eigen moderne fabriek in Nederland kunststof kozijnen op basis van verdiepte Schüco CT70 accent profielen. Waardoor u alle kanten met ons op kunt. Zoekt u een vast raam, draairaam, een draaikiepraam of wenst u een raam voor uw zolderkamer. Voor elk type raam en elk type woning hebben wij een passend kunststof kozijn met het bijbehorende isolatieglas.

Kunststof raamkozijn met Hollandse Hoek®

Onze unieke kunststof kozijnen zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden dankzij de Hollandse Hoek®, de gelijkliggende aanslag en het verdiepte profiel. Dankzij de keuze uit meerdere soorten structuren (houtnerf, mat en metallic) en maar liefst 125 kleuren, stelt u als het ware zelf uw kozijn samen. In overleg met een van onze partners bepaalt u de maat, indeling en uitvoering voor elk raam dat u nodig heeft.

Veilig en betrouwbaar

Voor zowel onze kozijnen voor ramen als kozijnen voor deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor wij het VKG Keurmerk mogen voeren. U zit dus voor uw kunststof kozijnen altijd goed bij Select Windows! Onze kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar met verdektliggende scharnieren. Zonder scharnieren die aan de binnenzijde zichtbaar zijn, is het allemaal nog mooier…

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en kleur/structuur;
  • op maat gemaakt in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en goed geïsoleerd;
  • vakkundige montage van uw raamkozijn;
  • rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®);
  • 125 verschillende kleuren met LIGNA houtnerf, matte en metallic structuren;
  • gemaakt van verdiepte Schüco CT70 accent profielen;
  • verdektliggend beslag op alle draaikiepramen.

Meer weten over kunststof ramen?

Wenst u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van onze kunststof ramen? Of bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek dan één van onze showrooms bij u in de buurt.