Select Windows

Dakkapellen

Vergroot uw woning met een dakkapel

Meer ruimte en daglicht nodig in huis? Door een dakkapel te kopen en te laten plaatsen, slaat u twee vliegen in één klap! Bovendien worden de op maat gemaakte dakkapellen van Select Windows in één dag geplaatst. Voor de kosten van een dakkapel hoeft u het niet te laten.

Ruime keuze in dakkapellen

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren én uw woongenot verhogen. Wij hebben samen met onze leveranciers de Select Windows dakkapel ontwikkeld. Eén standaard model, maar omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in uitvoering, uiterlijk en afwerking. Alle dakkapellen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Dat laatste blijkt ook uit het toegekende certificaat, waaruit blijkt dat de Select Windows dakkapel voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Bovendien heeft ons dakkapel een zeer hoge isolatiewaarde. Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC.Select Windows Dakkapel Keurmerk

 

Opties voor extra comfort

U kunt de dakkapel verder naar eigen smaak voorzien van allerlei extra’s. Denk hierbij aan kunststof gevelbekleding aan de zijkanten in allerlei kleuren,  insectenwerende horren, een rolluik, een zonnepaneel, raamdecoratie of jaloezieën tussen glas (screenline).

 

 

Op maat gemaakte dakkapel

Alle dakkapellen worden op maat gemaakt. Vervolgens wordt alles in één enkele dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenkant. Daar zorgen onze eigen professionele partners voor, zodat u direct van de voordelen van uw dakkapel kunt genieten. Ook adviseren onze partners over het vergunningentraject voor dakkapellen.

Voordelen dakkapel:

  • een dakkapel biedt extra daglicht en ruimte ten opzichte van een dakraam;
  • onderhoudsarm en een zeer hoge isolatiewaarde;
  • op maat gemaakt en binnen één dag geplaatst;
  • verhoogt de waarde van uw woning;
  • keuze uit 150 kleuren voor de kozijnen;
  • 15 jaar garantie.

Meer weten over dakkapellen?

Wenst u een dakkapel plaatsen en wenst u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van een kunststof dakkapel? Of bent u benieuwd naar onze dakkapel prijzen? Bezoek dan de showroom bij u in de buurt of neem vrijblijvend contact met ons op!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp