Select Windows

Binnenzonwering

Binnenzonwering van het merk Screenline® of Verosol

Nieuwe ontwikkelingen hebben gezorgd voor innovatieve producten op het gebied van binnenzonwering. Select Windows heeft uiteraard voor u alleen de beste producten en merken geselecteerd.

Screenline

Hoe zou de wereld eruit zien als stof, vuil en vocht geen invloed meer hebben op jaloezieën en plissés? Met Pilkington Insulight™ met ScreenLine® worden uw dromen werkelijkheid! Bij dit innovatieve systeem zitten uw jaloezieën en plissés tussen het dubbele glas gemonteerd. Dit systeem bedient u handmatig of elektrisch. Kijk op de Screenline pagina voor meer informatie.

Verosol

De binnenzonwering van Verosol is zo’n product. De warmte van de zon wordt door het zonwerende textiel buiten gehouden, terwijl licht in gedoseerde mate wel wordt doorgelaten. De zonwering hangt aan de binnenzijde en isoleert niet alleen tegen warmte van buiten, het houdt in de winter zelfs de warmte binnen, door de gemetalliseerde coating. Uiteraard is onze binnenzonwering verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen. U weert dus de zon, zonder in de kou of in het donker te zitten.

Kidsproof binnenzonwering en raamdecoratie

Wij selecteren natuurlijk alleen maar het beste van het beste voor u. Daarom kunt u ervan uitgaan dat de binnenzonwering en raamdecoratie van zowel Screenline® als Verosol standaard voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Wanneer u kiest voor elektrische bediening zit u sowieso goed. Bij een handmatige bediening zijn de koordlengtes nooit langer dan wettelijk toegestaan zodat er geen ophanggevaar ontstaat voor kinderen.

Maar onze zonwering heeft meer veiligheids features:

  • koordverbinders schieten direct open zodra er druk op komt te staan;
  • koordspanners voorkomen gevaarlijke lussen;
  • bij de plissés zitten de koorden niet vast aan de onderbalk zodat er geen gevaarlijke lus aanwezig is.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van onze kidsproof binnenzonwering en raamdecoratie? Of bent u benieuwd naar onze binnenzonwering prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt. Uw huis is het waard!