Select Windows

Kunststof kozijnen Wormerveer

Aanblik: al 35 jaar een betrouwbare kozijnen specialist

Aanblik is al ruim 35 jaar een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen in de regio Zaanstreek/Zaanstad. Eigenaar Theo Harlaar is persoonlijk betrokken vanaf uw oriëntatie in de showroom tot en met de inmeetopracht. Bent u bij Aanblik, dan ziet u Theo.

Kunststof kozijnen van Schüco

Terwijl de vakkundige monteurs de montage voor hun rekening nemen, staat Theo zelf altijd in de showroom. Gemotiveerd geeft hij geïnteresseerden uitleg over de mogelijkheden van de beste kwaliteit gevelproducten. Denk aan kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien gebaseevan Schüco, aluminium kozijnen van Schüco, Hörmann garagedeuren, Pallazzo veranda’s, Screenline binnenzonwering en Solarlux balkonbeglazing en vouwwanden.

Eigen montageteam met VKG keurmerk

De producten zijn allemaal van topkwaliteit, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar dat is niet alles. De kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en de montage hiervan voldoen aan de strengste eisen  die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt. Dat blijkt uit het VKG keurmerk dat het montageteam heeft.

Showroom kunststof kozijnen Wormerveer

Onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer is gevestigd op een prachtige zichtlocatie langs het water de Zaan en net voorbij de grote DEKA markt. U parkeert op de parkeerplaats voor de deur van Aanblik. Bent u benieuwd naar onze referentieprojecten? Bezoek dan onze werken in onder meer Zaandam, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Zaandijk, Westzaan, Assendelft, Oostzaan, Koog aan de Zaan e.o.

De aanblik van uw woning verbeteren

“Het mooiste om te doen, vind ik typisch Zaanse huisjes voorzien van kunststof kozijnen, een dakkapel met kunststof kozijnen of Keralit gevelbekleding. Het is prachtig om te zien dat het kunststof net hout lijkt. Het enige grote verschil is dat u deze producten nooit meer hoeft te schilderen. Het is een uitdaging om van welke woning dan ook een verbetering te realiseren, qua woongenot en qua energiebesparing. Wilt u de aanblik van uw woning verbeteren? Kom gerust langs in de showroom. Ik kom graag vrijblijvend bij u inmeten zodat u een offerte op maat heeft.”

Met vriendelijke groet,

Theo Harlaar en team Aanblik

 

Contactgegevens

Aanblik BV
Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer
 075 62 141 27
 www.aanblik.nl

Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. van 13:00 – 17:00 uur
Do. koopavond van 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 13:00 uur

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp