Select Windows

Werken bij Select Windows

Select Windows is een landelijk bekende naam in de kunststof kozijnen markt. Met een eigen fabriek in West-Friesland en een landelijk netwerk van partners met een eigen showroom én een eigen montageploeg voorzien wij dagelijks vele woningen in Nederland van kunststof kozijnen…of een schuifpui, deuren of ramen. Als collega werk je in een team en ben je onderdeel van een groter geheel. Je bent het visitekaartje voor de organisatie en je levert kwaliteit. Natuurlijk leren wij je alles wat je moet weten voor het uitvoeren van je taak en werk je met goed gereedschap. En we kunnen altijd gemotiveerde collega’s gebruiken.

Werken in de productie van kunststof kozijnen

In onze fabriek in het Noord-Hollandse Zwaag worden A-kwaliteit kunststof kozijnen geproduceerd en gekleurd door een goed op elkaar ingespeeld team. Er werken ongeveer 40 collega’s en de diversiteit is groot. De leeftijd varieert van 20 tot 60, ze hebben allemaal een eigen verhaal en vertegenwoordigen 10 nationaliteiten, waarvan West-Fries er natuurlijk ook één is. De één begint heel vroeg, de ander blijft een uurtje langer…mits de plek in het productieproces dat toelaat. We hebben herintreders, Wajong-jongeren en mensen die het Nederlands nog niet helemaal machtig zijn in het team. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze gemotiveerd om aan de slag te zijn!

Monteren van kunststof kozijnen in jouw regio

Ben jij handig, heb je technisch inzicht, werk je graag aan verschillende bouwkundige opdrachten in je eigen regio? Monteer jij net zo makkelijk een kozijn als een veranda en heb je oog voor detail, dan kunnen we jou goed gebruiken in het land als lid van het montageteam. 

Open sollicitaties

Staat er in het overzicht geen functie die bij jou past, maar denk je wel dat we jou moeten leren kennen. Wij ontvangen graag je reactie via info@selectwindows.nl