Select Windows

Partner worden?

Groeit u met ons mee?

U heeft als ondernemer honderdduizend dingen te doen op een dag. Tijd om beurzen te bezoeken, innovaties bij te houden of gerichte reclame te maken, heeft u eigenlijk niet. Als partners van Select Windows krijgt u de rust en de ruimte om te verkopen, want Select Windows ondersteunt u waarmee u maar wilt.

Select Windows is sinds 2003 een toonaangevende marketingorganisatie in de kunststof kozijnen branche met een eigen moderne kunststof kozijnen fabriek. De organisatie wordt in het land die vertegenwoordigd wordt door lokale ondernemers: de partners. Select Windows partners zetten hoogwaardige producten in de markt met ondersteuning van de Select Windows organisatie. U kiest in deze soft-franchise module bijvoorbeeld zélf of u de dakkapellen van Select Windows, de Pallazzo veranda’s of Solarlux vouwwanden af wilt nemen. Alle producten koopt u rechtstreeks in bij onze fabrieken. U kunt als u dat wilt uw eigen naam en logo behouden. Alles mag, niets moet.

Ondersteuning binnen de kunststof kozijnen branche

Select Windows ondersteunt u met de volgende vier modules: inkoopondersteuning, marketing & promotie, management informatie en verkoopondersteuning. We gaan graag in gesprek met u om de markt bij u in de omgeving te bespreken en te kijken waarin we uw onderneming nog meer kunnen laten groeien. In dit persoonlijke gesprek krijgt u uitgelegd wat we u te bieden hebben en wat we van onze partners verwachten, want…ieder zijn vak! Maar u kunt ook altijd contact opnemen met een andere Select Windows partner.

Splinternieuwe showroom

Select Windows partner Hans van der Vorst is vele jaren WERU-dealer geweest en zegt achteraf dat hij zich járen eerder had moeten aansluiten bij dit soft-franchise concept. Lees hier het hele verhaal van deze ondernemer die begin dit jaar een prachtige Select Windows showroom opende in Breda.

Wilt u de sterke Select Windows ondernemer zijn bij u in de regio?

Is uw interesse gewekt? Dan kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de formule toe te lichten. Stuur een mail of bel naar 088 97 22 400 voor een kennismakingsgesprek!

Met vriendelijke groet,

Amanda Knol
Directeur

Select Windows BV

Contactgegevens

Select Windows B.V.
De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

088 97 22 400
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl

Bereikbaarheid kantoor:

maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Bekijk hier de openingstijden van onze showrooms

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp