Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen -

Opening Gloudemans Kozijnen & Zonwering: een groot succes

Het zal geen verrassing zijn geweest. Vooraf is er namelijk een hoop aandacht aan gegeven. In het straatbeeld, in kranten en op websites. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: De officiële opening van Select Windows vestiging Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda.


Het was zowel vrijdag als zaterdag gigantisch druk in de prachtige showroom van eigenaar Hans van der Vorst. Hij kijkt dan ook terug op een geslaagde opening. “Zaterdag heb ik maar liefst 150 kopjes koffie geschonken,” lacht hij trots.

Ondernemerschap

Sinds de verhuizing van Oosterhout naar het Spinveld in Breda en niet lang daarna van het Spinveld naar de Rijckevorselstraat 53 in dezelfde stad is er een enorme vibe losgekomen bij alle medewerkers. Hoe kan het ook anders als je uit allerlei hoeken zoveel positieve reacties krijgt. Hans besloot dit grote pand op een zichtlocatie langs de Crogtdijk te betrekken toen de markt niet heel gunstig gestemd was. Dat is precies de reden dat directeur Select Windows, Amanda Knol, zo blij is met deze partner. “De producten uit de showroom zijn met zorg geselecteerd, dat zit wel goed. Het  succes van een vestiging valt of staat natuurlijk ook met het ondernemerschap van de Select Windows partner en de drive van de medewerkers. Ik heb hier vanaf de kennismaking met Hans en zijn medewerkers al alle vertrouwen in gehad. “Hij heeft m’n verwachtingen overtroffen. Hans heeft zonder twijfel de mooiste showroom van Nederland.”

Handen vrij

Sinds Hans officieel partner van Select Windows is, profiteert hij (net als 12 andere partners van Select Windows) van de gezamenlijke inkoop. En sinds die tijd heeft hij geen omkijken meer naar de marketingactiviteiten rondom zijn zaak. “Dat scheelt een hoop tijd en gedoe,” vindt Hans die zich niet meer kan voorstellen dat hij dat voorheen allemaal zelf deed. Hij heeft zijn handen nu vrij om te verkopen en daar maakt hij dankbaar gebruik van.

Veel aanloop

Amanda licht toe: “Hans heeft de afgelopen 40 jaar een prachtig klantenbestand opgebouwd. Deze mensen, maar ook leveranciers, familieleden en vrienden zijn tijdens de officiële opening massaal komen kijken naar de nieuwe showroom. Na deze opening is de aanloop gebleven.” Hans geeft toe dat opvallend veel mensen zijn showroom weten te vinden. Mensen die spontaan lijken te bedenken dat ze eigenlijk wel duurzame, onderhoudsarme en energiebesparende kunststof kozijnen willen. Velen wisten de splinternieuwe showroom de afgelopen maanden al te vinden. Nu is Gloudemans Kozijnen & Zonwering officieel geopend!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp