Select Windows

Kunststof kozijnen Bunschoten

Woont u in de regio Amersfoort, Leusden, Baarn of Soest en bent u van plan uw houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen, dan gaat u naar Multi Kozijn Spakenburg in Bunschoten. Eigenaar Lambert Heinen en zijn partner Annelies zijn al járen een begrip in de regio.

Gedreven team

Lambert en Annelies zijn lokaal betrokken en werken met een uiterst gedreven team. Ze verwelkomen u professioneel en vakkundig in de prachtige showroom op Haarbrug 6 in Bunschoten zodat u alle producten zelf kunt bewonderen. U parkeert de auto op de ruime parkeerplaats voor de deur.

Kunststof kozijnen, dakkapellen en meer

Behalve kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien vindt u hier onder meer veranda’s van Pallazzo en balkonbeglazing van Solarlux. Naast Lambert en Annelies weten ook collega’s Peter, Alex en Herbert u alles te vertellen over bijvoorbeeld binnenzonwering van Verosol en Screenline en praten ze u graag bij over de Solarlux vouwwanden.

VKG keurmerk

Alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en de montage hiervan zijn bij Multi Kozijn voorzien van het VKG keurmerk. Dit betekent dat deze professionals voldoen aan de strengste eisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt aan de kwaliteit van de kunststof producten, de vakkundigheid van de monteurs en de financiële zekerheid die u heeft bij uw aanschaf.

Officieel Hörmann specialist

Multi Kozijn is officieel Hörmann specialist. Vandaar dat er een aparte showroom is ingericht waar u alle garagedeuren en aluminium voordeuren van dit vooraanstaande merk kunt bekijken.

Showroom in Bunschoten

U bent van harte welkom in onze showroom in Bunschoten. Ervaar hoe onze producten de kwaliteit van uw woning verbeteren en van goed wonen, beter wonen maken.

Positieve reacties

“Om eerlijk te zijn, zijn we best trots op de projecten die we de afgelopen jaren voor klanten hebben mogen verzorgen. We nemen u graag mee naar onze referentieprojecten in onder andere Utrecht, Naarden, Bussum en Huizen. De positieve reacties van mensen die ons bijvoorbeeld Keralit gevelbekleding of een kunststof deur hebben laten plaatsen, blijven geweldig om te mogen ontvangen.”

We zien u graag in onze showroom

Lambert & Annelies en team Multi Kozijn

 

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten
 033 245 55 30
 www.multikozijn.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur

Overige tijden op afspraak!

Kom langs en laat u verrassen! Team Multi Kozijn staat het hele jaar voor u klaar!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp