Select Windows

Kozijndeluxe Bergen
(Noord-Limburg)

In de showroom van Kozijndeluxe tref je Nancy en Remco Terwindt. Remco heeft veel en vooral brede ervaring in de kunststof kozijnen, veranda en dakkapellen branche.

Járenlang deed hij de productie, heeft de montage een poos voor zijn rekening genomen en stond in de showroom. Hij heeft de afgelopen jaren bij meerdere bedrijven in de keuken gekeken en ervaring opgedaan en ontdekte: dit kan anders. Beter!

Nieuwe showroom

Samen met zijn vrouw Nancy trok hij begin dit jaar de stoute schoenen aan. De batterij aan ervaring die Remco de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan ontsluit hij nu met hulp van Nancy via Kozijndeluxe. Om 100% met de klant bezig te kunnen zijn, hebben ze zich direct bij Select Windows aangesloten die de marketingactiviteiten verzorgen. Zo hebben ze snel op kunnen starten en staat er inmiddels een splinternieuwe showroom in Noord-Limburg.

Kunststof kozijnen die op hout lijken

Nancy en Remco richten zich met passie op de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die gemaakt zijn op basis van Schüco profielen. Deze duurzame, isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen zijn qua uitstraling niet meer te onderscheiden van hout. Mede dankzij de verschillende verdiepte profielen (Facet, Blok of Accent profiel), de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de mogelijkheid van 150 verschillende kleuren/structuren past uw draaikiepraam of voordeur altijd bij de stijl van uw woning.

Noord-Limburg en Noordoost-Brabant

Dit hardwerkende en enthousiaste stel richt zich op Noord-Limburg en een stukje Noordoost-Brabant. Dus woont u in de buurt van Bergen, Venray, Uden, Boxmeer of Cuijk en bent op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, veranda’s, dakkapellen of binnenzonwering, bezoek dan de showroom van Kozijndeluxe aan De Flammert 1016T in Bergen.

A-merk producten

U zult zien dat het voelt als thuiskomen bij Kozijndeluxe. Het is gezellig bij dit no-nonsense bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Behalve A-merkproducten houdt u zeker een goed gevoel aan Kozijndeluxe over!

We ontmoeten u graag in onze splinternieuwe showroom aan De Flammert 1016T in Bergen. Want uw project is onze passie!”

Remco en Nancy Terwindt & team

Select Windows partner - KozijndeLuxe Limburg

Contactgegevens

Kozijndeluxe
De Flammert 1016T
5854 NA Bergen (L)
0485-785496
 www.kozijndeluxe.nl

Openingstijden:

Maandag op afspraak
Di-Vr 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 14:00 uur
Zondag gesloten

In verband met de bouwvak is onze showroom van 6 t/m 17 augustus gesloten

Overige tijden in overleg!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp