Select Windows

Garagedeuren

Voor elke garage hebben wij dé perfecte Hörmann garagedeur

De ene garagedeur is de andere niet. Voor de betere garagedeuren kunt u bij Select Windows terecht. Wij bieden een groot assortiment elektrische garagedeuren met verschillende dessins en kleuren, prima veiligheidssystemen en slimme aandrijfsystemen!

Wat is een sectionaal garagedeur?

Een sectionaaldeur is een garagedeur met horizontale scharnieren die met een railsysteem omhoog tegen het plafond wordt geschoven, onder het dak van uw garage. Dit bespaart u veel ruimte in uw garage. Dankzij de slim gemonteerde rails heeft de sectionaal garagedeur ook buiten geen ruimte nodig bij het open of dicht gaan. Uw inrit blijft dus gewoon vrij.

Hörmann: kwaliteit voorop

Select Windows levert garagedeuren van Hörmann, gewoon omdat dat de beste garagedeuren zijn. Uw garage wordt dankzij de sectionaaldeur goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbrekers. Dankzij de juiste aandrijfsystemen gaat de sectionaaldeur van uw garage snel en praktisch geluidloos open en dicht. Wel zo prettig als u laat thuiskomt en zo snel mogelijk naar binnen wilt, zonder uw buren te storen. Kwaliteit staat dus voorop. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze Hörmann garagedeuren!

Elektrische garagedeur

Wanneer u kiest voor een garagedeur met elektrische aandrijving, kiest u voor gemak en veiligheid. Met de afstandsbediening (of via een codeschakelaar, vingerscanner of een sleutelschakelaar) kunt u de garagedeur openen of sluiten. Erg prettig als het slecht weer is. Al onze Hörmann garagedeuren voldoen aan de veiligheidseisen volgens de DIN-normen.

Voordelen sectionaaldeuren:

  • goed geïsoleerd;
  • optimaal beschermd tegen weersinvloeden;
  • inbraakwerend d.mv. optilbeveiliging of vergrendeling;
  • verkrijgbaar in vele uitvoeringen, structuren en kleuren;
  • voorzien van unieke knelbeveiliging voor uw vingers;

Ruime keuze in openslaande garagedeuren, kanteldeuren en meer!

Naast handbediende en elektrische garagedeuren bieden wij u ook een ruime keuze in openslaande garagedeuren, stalen kanteldeuren en zijdelingse garagedeuren van Hörmann. Allen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren.

Hörmann garagedeuren actie 2019

Select Windows Kunststof Kozijnen - Actie garagedeur en voordeur 2019 met actieprijsPer 1 maart is de RenoMatic garagesectionaaldeur de Hörmann actiedeur van 2019 voor uw garage. Deze garagedeur heeft dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen voor een hoge warmte isolatie en goede stabiliteit. De garagedeur is inclusief ProMatic aandrijving met moderne BiSecur-radiotechniek. 

 

De actieformaten van deze Hörmann garagedeuren zijn:

  • 2375 x 2000 mm
  • 2375 x 2125 mm
  • 2500 x 2000 mm
  • 2500 x 2125 mm
  • 2500 x 2250 mm

Met zogenaamde M-profilering, Woodgrain in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal  garagedeur slechts € 949,- exclusief montage *

Met zogenaamde L-profilering, Planar in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal garagedeur slechts € 1149,- exclusief montage *

Meer weten over deze Hörmann actie, bekijk dan de Hörmann actiedeuren 2019 – brochure of  laat u informeren in de showroom en vraag naar de actievoorwaarden*

Meer weten over onze Hörmann garagedeuren?

Wenst u meer informatie over ons Hörmann assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt.