Select Windows

Gevelbekleding

Een nieuwe uitstraling met Keralit gevelbekleding

Met gevelbekleding isoleert en beschermt u de originele gevel, maar bovenal creëert u op een eenvoudige manier een nieuwe look voor uw woning. Keralit wordt vaak toegepast bij woningrenovaties.

Gevelbekleding afgestemd op de kleur van de kozijnen

Heeft u een karakteristieke, moderne of traditionele uitstraling voor ogen? Kies zelf het model dat het beste bij uw woning past. De kleur van de bekleding matcht u eenvoudig met de kleur van uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui. U realiseert vrij eenvoudig een prachtige uniforme uitstraling.

Keralit is niet te onderscheiden van hout

De meest toegepaste gevelbekleding (ook wel rabatdelen of kunststof schroten genoemd) is van kunststof. Wij werken met Keralit gevelbekleding. Het materiaal is gemaakt van kunststof, maar is qua uitstraling niet te onderscheiden van hout.

Kunststof gevelbekleding en dakrandbekleding: onderhoudsarm

Behalve op de gevel, op de muur en aan de zijkant van dakkapellen kunt u ook de dakranden (boeidelen / boeiboorden) voorzien van Keralit. Dit zorgt voor een fantastisch afwerking. De uitstraling die u hiermee behaalt, is van blijvende aard. Keralit is van kunststof dus verkleurt of rot niet en verandert ook niet van vorm. U hoeft het nooit meer te schilderen: de kleur blijft altijd stralend helder.

Voordelen Keralit gevelbekleding:

  • perfect toe te passen op de gevel, muren, dakkapel en als dakrand;
  • in meerdere modellen en materialen verkrijgbaar (karakteristiek, modern of traditioneel);
  • keuze uit uitvoeringen als sponningdeel 143 of 190, potdeksel 177 of dakrandpaneel;
  • in tal van kleuren dus af te stemmen op de stijl van uw woning;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • duurzaam;
  • 10 jaar garantie.

Meer informatie over Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen

Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen zijn een waardevolle investering. Wilt u meer informatie over Keralit? Neem dan contact op met een Select Windows partner bij u de buurt. Al onze partners hebben een showroom waar u zelf de mogelijkheden en de voordelen van Keralit gevelbekleding, muurbekleding, dakkapelbedekking of dakranden kunt ervaren.