Select Windows

Werkwijze

U bent op zoek naar kozijnen, een schuifpui of een nieuwe voordeur…maar waar begint u met uw zoektocht? De meeste mensen beginnen op Google en wij hopen dat wij daar gevonden worden. Want wij komen graag met u in contact om uw woonwensen te horen. En u te adviseren over de mogelijkheden, passend bij uw smaak, budget en bij de stijl van uw woning. In onze werkwijze gaan we samen met u in 10 stappen van inspiratie naar extra woongenot: 

1. Oriënteren

Misschien heeft u bij een bezoek aan vrienden of buren wooninspiratie opgedaan, of heeft u in zo’n woonmetamorfose op TV gezien hoe er in een verbouwing ineens meer daglicht of ruimte in een woning ontstond. Het kan ook zijn dat uw gezinssamenstelling verandert en u daardoor ruimte tekort krijgt, overhoud of zelfs een verhuizing overweegt. Maar wat uw reden ook is, wij denken graag met u mee en kunnen u vrijblijvend adviseren over te nemen stappen.

Neem gerust een kijkje op onze website; we hebben referentie projecten in beeld gebracht, blogs geschreven over wooninspiratie en op elke pagina staan foto’s van woningen waar een Select Windows Team aan de slag is geweest.

Op de productpagina’s binnen onze website treft u ook de mogelijkheid tot het downloaden van brochures. En op onze ‘Hoe woon jij’-website treft u een woontest aan, die ook inzichten over uw woonwensen geeft. En u kunt er een prachtig inspiratiemagazine aanvragen; we sturen het kosteloos naar u op.

2. Informatie aanvraag

U kunt ook direct meer informatie aanvragen via een informatie aanvraag. Wij koppelen uw aanvraag aan de Select Windows partner in uw buurt. Momenteel telt ons netwerk 16 partners die u van woonadvies kunnen voorzien en u kunnen informeren over de mogelijkheden op gebied van beter wonen. Zij zijn goed geïnformeerd, VKG Keurmerk gecertificeerd en beschikken over een showroom met diverse productopstellingen, zodat u een idee van de mogelijkheden en kwaliteit kunt krijgen.

3. Showroom bezoek

De partner bij u in de buurt zal uw informatieaanvraag in behandeling nemen en u vrijblijvend uitnodigen in de showroom voor een kennismaking met het assortiment en het bespreken van uw vragen en wensen.

Het is ook mogelijk om de adviseur bij u thuis uit te nodigen om de ligging, bouwstijl van uw woning en omgeving ter plekke te bekijken voor een vrijblijvend advies op maat.

4. Vervolgafspraak

Mocht uw interesse concreter zijn geworden na het gesprek met de adviseur of het bezoek aan de showroom, dan maakt de adviseur een vrijblijvende prijsopgave voor u. Bij u thuis meten wij technisch in. Ook bekijken wij de situatie bouwtechnisch en beoordelen we de bereikbaarheid voor de montage en het aanvoeren van de benodigde materialen. Op basis van de verzamelde gegevens maken wij een vrijblijvende prijsopgave, die op uw situatie opgesteld is.

5. Offerte bespreken

Tijdens het vrijblijvend inmeten, maken we een vervolgafspraak met u om de offerte persoonlijk toe te lichten. Dit doen wij omdat offertes vaak technisch zijn en in de showroom kunnen we nogmaals materialen, uitvoeringen en noviteiten tonen. We kunnen dan direct eventuele wijzigingen of toevoegingen aanbrengen en uw vragen beantwoorden. Zo heeft u altijd een offerte exact op maat en geheel naar uw wens zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

6. Knoop doorhakken

Indien u akkoord gaat met de offerte , stelt onze partner een orderbevestiging op en plaatst uw bestelling in het systeem van onze moderne fabriek. De fabriek heeft een leverbetrouwbaarheid van 99%  en zodra de order in het systeem staat, wordt er meteen een leverdatum gecommuniceerd aan onze partner. Op basis van die levertijd, wordt er gelijk een afspraak met u gemaakt voor het monteren van uw nieuwe kozijnen. Tussen het plaatsen van de bestelling in de fabriek en de uiteindelijke montage bij u thuis zit gemiddeld 8-10 weken*.  (*Afhankelijk van de drukte in de uitvoering)

7. Montage

Op de afgesproken datum komt het VKG Keurmerk montageteam de plaatsing verzorgen. Over het algemeen zijn zij in enkele dagen klaar met het monteren van de kozijnen (per dag worden gemiddeld 2 kozijnen geplaatst) en wordt uw woning keurig opgeleverd. Na oplevering van het werk vult de monteur samen met u een opleveringsformulier in en ontvangt u van ons per mail het VKG keurmerk certificaat en het onderhoudsboekje.

8. Schoonmaken en onderhoud

Na montage geeft de monteur u onderhouds- en schoonmaak instructies. Omdat u onderhoudsarme kozijnen aangeschaft heeft, zal dit een snelle instructie zijn. Wel is het goed om periodiek de bewegende delen te checken en indien nodig van een druppeltje olie te voorzien. En het jaarlijks invetten van rubbers is ook geen overbodige luxe.

9. Service & Garantie

Op uw kunststof kozijnenramendeurenschuifpuien en de kleur geven wij 15 jaar garantie! Op montage zit 10 jaar garantie. Mocht u een Maar ook na de montage staan wij voor u klaar en kunt u gebruikmaken van onze service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

10. Het grote genieten kan beginnen

En dan is de klus geklaard en u bent tevreden. Uw woning is nog meer uw thuis en u nog meer waard. U kunt met een glimlach naar uw energierekening kijken, want met kunststof kozijnen, is uw woning beter geïsoleerd.

Ook kunt u vanuit uw luie stoel kijken naar de buren die nog wel de ladder of steiger opklimmen om hun houten kozijnen van een periodieke lik verf te voorzien; dat hoeft u niet meer te doen!

En u heeft uw thuis en dat van uw familie veiliger gemaakt. Kunststof kozijnen zijn inbraakveilig en ook het beslag en de sloten die wij standaard gebruiken dragen het Politiekeurmerk Veilig wonen. Kortom…het grote genieten kan beginnen!

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp