Select Windows

Kunststof kozijnen Emmeloord

Geen ruit of kozijn te klein en geen uitdaging te groot

Wolf Glas & Kozijnen is al 14 jaar niet meer weg te denken uit Emmeloord en omgeving. Eigenaar Wim is al 20 jaar actief in het glas. Van dubbelglas, glazen deuren en keukenwanden tot balustrades, spiegels en winkelruiten.

Kunststof kozijnen Emmeloord

Zoon Bart-Jan heeft een neus voor nieuwe uitdagingen. Hij neemt uiteindelijk de zaak over en ziet behalve in glas ook grote kansen in onderhoudsarme kunststof kozijnen. En dan het liefst van het vooraanstaande merk Schüco. Sinds 1 januari 2017 is Wolf Glas & Kozijnen dan ook officieel dealer van Select Windows. Werkelijk geen ruit of kozijn is te klein en geen uitdaging te groot voor dit familiebedrijf uit de Noordoostpolder.

Kozijnen nooit meer schilderen

De heren van Wolf zijn weg van de Schüco kozijnen. De rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de mogelijkheid van 150 kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur biedt enorme mogelijkheden. En wat dacht u ervan om uw kozijnen nooit meer te hoeven schilderen?

Showroom Emmeloord

In de showroom van Wolf Glas en Kozijnen is veel meer te vinden dan verschillende soorten glas en kunststof kozijnen. U kunt hier ook veranda’s, deuren, ramen, schuifpuien, zonwering en vouwwanden bewonderen. Komt u uit de omgeving Lemmer, Heerenveen, Weststellingwerf, Steenwijkerland, Urk of Dronten? Bezoek dan de showroom van Wolf Glas & Kozijnen in Emmeloord.

VKG Keurmerk

Dat Wolf Glas & Kozijnen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, blijkt wel uit het VKG Keurmerk dat dit familiebedrijf mag voeren. Zowel de productie, montage als de service van alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hebben het VKG Keurmerk.

Geen uitdaging te groot

Wij staan bekend als kwalitatief en flexibel bedrijf waar de sfeer altijd prettig is. Wij gáán echt voor onze klanten en afspraak is bij ons een afspraak. Voor ons is geen ruit of kozijn te klein en geen uitdaging te groot! We ontmoeten u graag in onze splinternieuwe showroom op de Verlengde Gildenweg 3e in Emmeloord.

Hartelijke groet,

Team Wolf Glas en Kozijnen

 

Contactgegevens

Wolf Glas & Kozijnen
Verlengde Gildenweg 3E
8304 BK EMMELOORD
 0527 617 847
 www.wolfglasenkozijnen.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 13:00 tot 16:30 uur

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp