Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien maken huis en tuin één

Een schuifpui maakt als open deur een geheel van uw huis en uw tuin. Schuifpuien zorgen dankzij de volglazen delen zelfs als ze dicht zijn voor een naadloze overgang van binnen naar buiten. Onbeperkt zicht naar buiten, optimaal comfort en gebruiksgemak: elke schuifpui is de investering meer dan waard!

Schuifpui in plaats van tuindeuren

Een schuifpui is een perfect alternatief voor uw tuindeuren. Select Windows heeft kunststof schuifpuien in alle maten, kleuren en in verschillende uitvoeringen. Ook voor úw huis is er dus een passende schuifpui. Onze Schüco schuifpui is eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en verschuift u deze moeiteloos.

Kunststof schuifpui: veilig en isolerend

Wanneer de schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook zo goed afgesloten dat inbrekers niet via uw schuifpui naar binnen kunnen. Geen zorgen over warmteverlies: een schuifpui in combinatie met HR++ glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte binnen. Met gelaagd veiligheidsglas is de pui extra veilig.

Schuifpui op maat gemaakt en geplaatst

Select Windows biedt verschillende modellen kunststof schuifpuien: hefschuifpuien, kiepschuifpuien en parallelschuifpuien. Allen worden exact op maat en naar uw wensen gemaakt. Onze partners zorgen voor vakkundige montage en afwerking.

Jaloezieën tússen het glas: levensgenot

Voor een optimaal wooncomfort is het van belang dat je naar eigen smaak zon, licht, sfeer en klimaat kunt reguleren. Met Screenline® binnenzonwering kán dat. Omdat plissés, jaloezieën en plissés back-out tússen het isolatieglas van de schuifpui zitten, kan je raamdecoratie met geen mogelijkheid vuil worden of beschadigen. En ook dat komt je levensgenot natuurlijk absoluut ten goede.

Voordelen van een kunststof schuifpui:

  • 15 jaar garantie op een kunststof schuifpui, kleur én montage;
  • hoge isolatiewaarde, inbraakveilig en onderhoudsarm;
  • rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®);
  • 125 verschillende kleuren met LIGNA houtnerf, mat en metallic kleuren / structuren;
  • gemaakt van hoogwaardige Schüco-profielen;

Meer licht in huis met een schuifpui

In seizoen 1 van vtwonen ‘verbouwen of Verhuizen’ plaatste stylist Frans Uyterlinde een schuifpui in een woning in Rotterdam. In dit filmpje ziet u hoe hij in deze verbouwing meer licht in huis bracht, wat de sfeer ten goede is gekomen.

 

Meer weten over kunststof schuifpuien?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van kunststof schuifpuien of wilt u meer weten over de prijzen van onze schuifpuien? Bezoek dan één van onze showrooms bij u in de buurt of neem contact met ons op!