Select Windows

Isolatieglas

Dankzij het juiste isolatieglas veel besparing

Kunststof kozijnen hebben vanuit zichzelf al een hoge isolatiewaarde. Select Windows weet al jaren dat als je dit voordeel combineert met een goede beglazing er grote besparingen op de energierekening te behalen zijn. Wie wil daar nu niet van meeprofiteren?

Soorten beglazing

Select Windows levert veel verschillende soorten beglazing:

Elke soort beglazing levert u veel voordeel en kan in elk kozijn van Select Windows worden gemonteerd. Wanneer u wilt, plaatsen we zelfs binnenzonwering of raamdecoratie tússen het dubbele glas. Vraag naar Screenline® van Pilkington™.

U-waarde glas

Ug-waarde is de U-waarde van het Glas. Het geeft in een getal aan hoeveel warmte er verloren gaat via het glas. Na enkel glas (Ug-waarde 5.8) en dubbel glas (Ug-waarde 2.8), en HR glas (Ug-waarde 2.0), kregen we HR++ glas (Ug-waarde1.1). Inmiddels is triple glas al veelgebruikt (Ug-waarde 0.6) en past dat in de nieuwe generatie sterk isolerende kozijnen. De Ug-waarde is slechts een deel van de uiteindelijke U-Window waarde. Meer daarover kunt u lezen in ons speciale U-Waarde blog.

Voordelen van isolatieglas:

  • besparing op energiekosten;
  • vakkundige montage van uw beglazing;
  • veel soorten beglazing;
  • isolatieglas past in elk kozijn van Select Windows;
  • mogelijkheid van binnenzonwering tússen het dubbele glas.

Optimaal profijt van de juiste beglazing

Onze partners informeren u graag vakkundig en uitgebreid over de vele mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende soorten glas. Zo komt u tot de voor u optimale keuze en zult u jaren plezier en profijt hebben van de nieuwe beglazing.

Vakkundige montage

Om van de voordelen van goed isolatieglas te kunnen profiteren is het noodzakelijk dat het glas goed wordt gemonteerd. Onze eigen partners zijn echte specialisten op dit gebied. Zij zorgen voor vakkundige plaatsing van het isolatieglas en werken alles professioneel en netjes af. Door de juiste montage van isolerend glas, heeft u uw geld al na korte tijd terug verdiend en kunt u veel besparen op uw energiekosten.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de voordelen van beglazing of bent u benieuwd naar onze isolatieglas prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom bij u in de buurt!