Select Windows

Kunststof kozijnen Den Haag

Dreumel Ramen en Deuren groeide de afgelopen 30 jaar uit tot een toonaangevend bedrijf in de kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en stalen kozijnen branche. Dit bedrijf is dan ook begrip in Den Haag en omstreken.

Eén aanspreekpunt

Eigenaar Richard van Dreumel bezit samen met zijn team een enorme kennis in de renovatiebouw. Hierdoor kennen zij de woningen in Den Haag en omstreken als geen ander en die kennis gebruiken zij in hun advies naar klanten. U heeft één aanspreekpunt, want uw adviseur is uw contactpersoon van adviesgesprek tot en met de service.

VKG keurmerk voor alle kunststof producten

Dat u goed zit bij Dreumel Ramen en Deuren is bewezen. Alle Schüco kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, inclusief de montage ervan hebben namelijk niet voor niets het VKG keurmerk. Onze eigen opgeleide monteurs monteren alle producten. Zij werken professioneel, snel en netjes.

30 jaar Kunststof Kozijnen Den Haag

Dreumel Ramen en Deuren bestaat in 2018  30 jaar! Bekijk in deze video die 30 jaar in vogelvlucht.

Showroom in Den Haag

U vindt onze showroom op industrieterrein Forepark in Den Haag. U beleeft hier de kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden alsof ze in uw eigen woning geplaatst zijn. Kom zelf kijken. U parkeert uw auto op Rhone 35, direct voor de deur. De koffie staat voor u klaar!

Positieve reacties

“Laat u inspireren in onze 600 m2 showroom. Behalve kunststof kozijnen zijn we ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van dakkapellen en tuinkamers. In de showroom is een aparte afdeling te bewonderen voorzien van alleen maar tuinkamers. Zeer de moeite waard. U kunt het product dat u voor ogen heeft ook bekijken op een van onze referentie projecten in de regio Den Haag, Wassenaar, Scheveningen, Voorschoten, Voorburg, Nootdorp, Wateringen , Delft, ’s-Gravenzande, Schipluiden of Zoetermeer.”Laat u inspireren en kom langs,Richard & team Dreumel Ramen en Deuren

Dreumel-mooi-en-comfortabel-wonen

30 

Contactgegevens

Dreumel Ramen en Deuren BV
Rhone 34
2491 AP Den Haag
 070 386 44 84
 www.dreumel.nl

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 09:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden:

van 5 augustus t/m 24 augustus is onze showroom van 10-17 geopend

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp