Select Windows

Kunststof kozijnen Ede

Verbouwcenter Ede: uw specialist in kozijnen, ramen en deuren

Eigenaar Jaap Hendriksen is een betrouwbaar man die al jaren kennis heeft van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Járenlang heeft hij als timmerman/metselaar woningen ge- en verbouwd, dus ook voor bouwtechnische zaken spreekt u met een professional.

Afspraken nakomen

Bij Verbouwcenter Ede wordt u altijd geholpen door eigenaar Jaap of collega Lucie. Doordat zij nauw samenwerken, is het altijd helder wat u afspreekt. Jaap is typisch zo’n ondernemer waar u op kunt rekenen. Hij staat erom bekend dat hij altijd zijn afspraken nakomt.

Specialist kunststof kozijnen Ede

Voor ieder specialisme werkt Jaap met een vaste zzp’er. Zo neemt hij een ‘vaste’ ondernemer in de arm die niets anders doet dan kunststof kozijnen inmeten en plaatsen. Voor de plaatsing van dakkapellen of veranda’s schakelt hij een ander team specialisten in. Zelf is Jaap ook altijd van de partij om het montagetraject te begeleiden.

VKG gecertificeerd

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zij voorzien van het VKG Keurmerk. Daarnaast zijn ook Verbouwcenter Ede zelf en de monteurs VKG gecertificeerd. Dit betekent dat de kunststof producten en het montagepersoneel voldoen aan de strenge eisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementen stelt.

Hörmann garagedeuren

Verbouwcenter Ede is officieel Hörmann specialist. In de recent compleet verbouwde showroom vindt u naast kunststof producten, dakkapellen, veranda’s, balkonbeglazing en binnenzonwering ook een volledig Hörmann plein. Hier staan sectionaal garagedeuren, kanteldeuren, roldeuren en aluminium voordeuren van dit Duitse merk opgesteld.

De koffie staat klaar

“Kom gerust eens langs in onze recent verbouwde showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Hier staan alle producten die uw woongenot verhogen voor u opgesteld. Denk behalve aan kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien dus ook aan vouwwanden en dakkapellen. Als u liever de producten in hun natuurlijke omgeving ziet, neem ik u graag mee naar referentieprojecten in onder andere Ede, Wagengingen, Bennekom, Renkum, Lunteren of Scherpenzeel.”

Graag tot snel,

Jaap Hendriksen

Verbouwcenter-Ede-logo

 

 

 

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede
 0318 646 108
 www.verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

Maandag gesloten.
Di. t/m vr. van 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 – 15:00 uur.

Overige tijden op afspraak!

Onze showroom is gesloten van 30 juli t/m 10 augustus in verband met bouwvakvakantie.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp