Select Windows

Kunststof kozijnen Breda

Gloudemans Kozijnen en Zonwering is een begrip in de regio Breda, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Geertruidenberg,  Etten-Leur en ver erbuiten. Eigenaar Hans van der Vorst is al 40 jaar actief in kunststof kozijnen en zonwering.

Sfeervolle showroom

Vanwege groei is dit bedrijf recent verhuisd naar een nieuwe en grotere showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Vanaf de randweg Crogtdijk is het pand niet te missen. Bij de entree wordt u automatisch de sfeervolle showroom ingezogen en kijkt u uw ogen uit naar de bijzondere manier waarop onder meer de kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en zonwering tentoongesteld staan.

Advies over kunststof kozijnen Breda en omgeving

Dit snelle, persoonlijke, servicegerichte Brabantse familiebedrijf wordt inmiddels gerund door Hans, zijn vrouw Vera en zoon Dylan. Adviseur Geert-Jan Voermans en John Kapsios komt u ook tegen in de showroom. Alle vijf adviseren ze u graag over onder meer kunststof  raamkozijnen, deurkozijnen, dakkapellen, vouwwanden, zonwering en balkonbeglazing.

VKG keurmerk

Kwaliteit staat bij dit Brabantse bedrijf hoog in het vaandel. Vandaar de keuze voor Schüco kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorzien van het VKG keurmerk. Gemonteerd door VKG gecertificeerde monteurs die Gloudemans zelf heeft opgeleid. Naast kozijnen vindt u in de showroom diverse Pallazzo veranda’s en zonwering. U ervaart de gezelligheid van een terrasoverkapping aangekleed met prachtige zonwering en verlichting.

De klant staat bij ons centraal

“Wij staan bekend als snel, persoonlijk en servicegericht. Wij zeggen niet alleen dat de klant centraal staat, u voelt ook daadwerkelijk dat dit zo is. Dat is ook de reden dat we een aansprekende showroom hebben waar u al onze producten kunt bewonderen. We komen graag bij u thuis de situatie bekijken zodat helder is wat uw woonwensen zijn. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en gaan niet voor minder dan een perfecte montage.”

Tot ziens in onze showroom,

Team Gloudemans Kozijnen & Zonwering

1

 

Contactgegevens

Gloudemans Kozijnen & Zonwering BV
Van Rijckevorselstraat 53 (Crogtdijk)
4815 AA Breda
 085 48 66 214
 www.gloudemansgevelprodukten.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

In verband met de bouwvakvakantie is onze showroom gesloten van 22 juli t/m 10 augustus 2019

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp