Select Windows

Kunststof deuren

Kunststof deur met kozijn

Een huis is niet af zonder de juiste voordeur. Met de deur van uw eigen keuze geeft u uw woning een persoonlijke uitstraling. Select Windows biedt u een enorm assortiment deuren waaruit u zelf uw voordeur, achterdeur of openslaande deuren kiest die bij u past.

Kunststof deur en kozijn: de perfecte combinatie

Een deur kan nu eenmaal niet zonder kozijn. Onze kunststof deurkozijnen maken er één geheel van. De keuze van kleur, uitvoering en afmetingen van uw kunststof voordeur, achterdeur, tuindeur, deur naar uw balkon en openslaande deuren is aan u. Al onze kunststof deuren zijn namelijk verkrijgbaar in 150 kleuren, met LIGNA houtnerf of matte folie aan de binnen- en/of buitenzijde. In meerdere uitvoeringen en altijd op maat gemaakt.

Uw eigen unieke kunststof voordeur

Zo kunt u uw Hollandse voordeur volledig naar eigen smaak samenstellen met glas, stijlen en panelen. U heeft uitgebreide mogelijkheden uw deur te voorzien van persoonlijke details zodat u voortaan over uw eigen unieke voordeur beschikt. Heeft u bijvoorbeeld glas in-lood-ramen die u wilt verwerken in uw voordeur? Geen probleem! En heeft u een jaren 30 woning en kiest u daarom graag voor een melkmeisje, dan kan dat natuurlijk ook.

Elegante scharnieren

Dankzij onze unieke rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), LIGNA en de verdiepte profielen zijn onze kunststof kozijnen niet te onderscheiden van houten kozijnen. Sinds de laatste innovatie zijn zelfs de universele scharnierkapjes van alle kunststof deuren bij Select Windows vervangen door elegante (rolband)scharnieren. Met de unieke Hollandse dorpel (gemaakt van een duurzame kunststof) is uw deur helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen.

Isolerend en inbraakwerend

Al onze kunststof deuren en kunststof deurkozijnen hebben bovendien een hoge isolatiewaarde en zeker niet onbelangrijk: al onze kunststofdeuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag SKG***-keurmerk. Dus ongenodigde gasten houdt u met gemak buiten zodat uw eigendommen beschermd zijn.

Voordelen van kunststof deuren:

Meer weten over kunststof deurkozijnen?

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, balkondeuren en openslaande deuren? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof deuren en op maat gemaakt kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom bij u in de buurt!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp