Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen met openslaande deuren in vtwonen weer verliefd op je tuin - kleurrijke kunststof kozijnen

Openslaande deuren geven zicht naar de tuin

Onlangs maakten we tijdens de uitzending van vtwonen ‘Weer verliefd op je tuin’ kennis met Peggy en Marc. Anderhalf jaar geleden kochten ze een twee-onder-een-kapwoning in Mijnsheerenland.

De binnenzijde is zeer smaakvol ingericht, maar strookte niet met de 23 meter lange tuin waar niets aan gedaan is. Dankzij de samenwerking tussen vtwonen en Select Windows is de tuin tof ingericht en is binnen nu verbonden met buiten. Precies op tijd om zowel van binnen als van buiten volop van het zomerseizoen te genieten.

Voor iedere woonwens een oplossing

Select Windows heeft partners verspreid over het land en liet deze klus over aan Kozijn & Zo uit Hoogvliet. De achterpui is volledig vervangen. De borstwering is verwijderd en heeft plaats gemaakt voor een achterdeur met zijlicht, beide met glas tot aan de grond. Voor de snelle achterom. Dát is volgens directeur van Select Windows, Amanda Knol precies waar alle 16 partners van Select Windows in uitblinken: “Kijken naar de woonsituatie. Voor een hoekhuis zijn er vaak weer andere voorkeuren. Wij luisteren naar hoe iemand woont en bedenken voor iedere woonwens een passende oplossing.”

Openslaande deuren

Omdat een lichter vertrek ook een van de wensen was, zijn aan de rechterkant openslaande deuren geplaatst met links en rechts een zijlicht, ook met glas tot aan de grond. De woonkamer en de keuken ogen nu veel groter. Daarbij is er nu een schitterend zicht op de prachtig aangelegde tuin. Dát wordt genieten.

Isoleren en ventileren

De kleur antraciet in het interieur is smaakvol doorgetrokken naar buiten. Hierdoor vloeien huis en tuin op een logische manier samen en is het plaatje compleet. De achterpui is van kunststof. Kunststof kozijnenramen, deuren, schuifpuien en openslaande deuren zijn niet alleen onderhoudsarm (nooit meer schilderen), veilig en inbraakwerend, ze isoleren ook goed. Om een frisse luchtstroom te garanderen, hebben we er daarom bij Marc en Peggy voor gekozen ventilatieroosters te plaatsen boven het vaste glas.

Tuindeuren open of dicht

Als het ’s avonds afkoelt en je verplaatst je van buiten naar binnen, houd je (al dan niet met de tuindeuren geopend) een mooi zicht op de tuin. Het groen in de tuin wordt dankzij de tuinverlichting prachtig uitgelicht. Ook binnen is het dus genieten van buiten.

Pilkington OptiView™ Anti-reflecterend glas

Dankzij het anti-reflecterende glas (Pilkington OptiView™) zie je als je van buiten naar binnen kijkt (of andersom) namelijk niet je eigen weerspiegeling. Het is net of er geen glas tussen zit. Als de ramen tenminste schoon zijn. Maar dat is een makkie: gebruik uitsluitend een zachte en schone schoonmaakdoek.

Wil jij ook weer verliefd op je tuin worden?

“Wij weten uit ervaring het effect van openslaande deuren en een grote glaspartij in een achtergevel, maar zijn blij dat we dat ook aan tv-kijkend Nederland kunnen laten zien in een programma als vtwonen ‘Weer verliefd op je Tuin’. Mocht je ook toe zijn aan een persoonlijk woonadvies, neem dan eens contact op met één van onze partners. Er is altijd een showroom bij jou in de buurt!”, sluit Amanda af.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp