Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - ieder zijn vak marketing en sales

Ieder zijn vak...

De één is een verkoopkanjer, de ander is sterk in het bepalen van de bedrijfsstrategie, de markt volgen of noviteiten ontwikkelen. Select Windows heeft al deze professies gebundeld in een gouden formule.

Select Windows zet de lijnen uit en houdt zich met trends en innovaties bezig. De 15 partners (die verspreid zitten over het land) richten zich in hun adviesrol op de verkoop van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en meer. Alle leveranciers zijn met de grootste zorg geselecteerd zodat partners enkel werken met topkwaliteit. Die samenwerking is goud waard.

Marketing campagne

Eind september zetten alle Select Windows partners de deuren van hun showroom open voor het grote publiek. Partner Van der Vlugt vierde tijdens de open dagen tevens het 60-jarige bestaan. Persberichten, blogs, een krant, nieuwsbrieven; Select Windows bereidde landelijk én lokaal alles voor. Niet alleen de inkoop van kunststof kozijnen, dakkapellen, veranda’s en vouwwanden gebeurt centraal, ook voor administratiesystemen, marketing, nieuwsbrieven en aanwezigheid op beurzen slaan de partners de handen ineen.

3 t/m 8 Oktober: vt wonen&design beurs

Van 3 t/m 8 oktober was Select Windows met een stand (hal 12) aanwezig op de vt wonen&design beurs in de Amsterdamse RAI. Partners konden tijdens de voorbereiding ongestoord doorwerken. De stand, de inrichting ervan, folders, blogs, persberichten, krantenartikelen, etc. zijn gemaakt door de marketingorganisatie. De partners hoeven maar één ding te doen: met hun vakkennis de adviesrol oppakken en orders schrijven voor klanten die in hún rayon kiezen voor duurzame, onderhoudsarme kunststof kozijnen die niet te onderscheiden zijn van hout. Iedereen blij!

Vanaf 8 november: VT Wonen: verbouwen of verhuizen

Een maand na de vt wonen&design beurs, pakt Select Windows vanaf 8 november uit met de televisieafleveringen VT Wonen: verbouwen of verhuizen. Dit seizoen gepresenteerd door Nicolette van Dam. “We blijven continu in beeld, zodat niemand iets mist van de nieuwste trends en ontwikkelingen,” vertelt directeur van Select Windows Amanda Knol trots. “De partners hebben te weinig tijd om zich met allerlei randzaken te bemoeien. Zij willen bezig zijn met advies en verkoop van hun producten die het woongenot verhogen. Wij zorgen dat ze met hún vak bezig kunnen zijn en wij regelen de toestroom van klanten.”

Ook Select Windows partner worden?

Lijkt het u iets om Select Windows partner te worden en te profiteren van de gouden formule, bezoek ons dan op de vt wonen&design beurs of maak een afspraak voor een vrijblijvende kop koffie! Wij leggen u de soft-franchise formule van Select Windows graag uit.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp