Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Met LIGNA zijn Kunststof kozijnen niet van echt hout te onderscheiden. Kunststof is hip!

Staal is stoer, kunststof is hip

Voorheen kozen vooral 65-plussers die in de goede tijd een woning kochten voor kunststof kozijnen. Zo zaten ze niet meer vast aan de intensieve schilderbeurten. Vandaag de dag kiest een 30-jarige al voor deze kozijnen, want kunststof is hip!

Niet alleen omdat de ontwikkeling van kunststof zo hard gegaan is dat dit materiaal niet meer te onderscheiden is van hout. Ook omdat de hardwerkende 30-plusser ervoor kiest de tijd díe hij heeft aan iets leuks te besteden in plaats van met het onderhoud van de woning bezig te zijn. Bovendien hechten we tegenwoordig meer dan ooit veel waarde aan duurzaamheid: kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gaan een leven lang mee!

Thuiskomen in een sfeervol huis

Ander groot voordeel is dat kunststof isoleert en dit bespaart op de energierekening. Dat geld steek je natuurlijk liever in een stoere hanglamp of speelse sierkussens. Je thuis voelen in een warme woning is belangrijker dan ooit. Want na een dag hard werken, wil je ontspannen thuiskomen in een sfeervol huis dat er tiptop uitziet. Als het even kan, wil je weg kunnen kruipen onder je volledig ingerichte veranda met bijvoorbeeld palletbanken. Dé plek waar je het hele jaar door kunt genieten van outdoor living.

Staal is stoer, kunststof is hip

We zien nu veel mensen kiezen voor een industriële loft-sfeer waarin het ambachtelijke hoogtij viert. Staal is stoer, maar qua isolatiewaarde lever je in. Dankzij de kleuren (150) en structuren (metallic, hout of mat) creëer je met onderhoudsarm en isolerend kunststof bijvoorbeeld met de juiste maatvoering en tussenstijlen met gemak een industriële look.

Voor ieder type woning zijn kozijnen passend te krijgen bij de sfeer die je nastreeft. Voor een jaren dertig woning kies je bijvoorbeeld voor glas-in-lood in de kozijnen die groen met wit zijn in een robuuste en warme houtnerfstructuur.

Zelf de touwtjes in handen

Select Windows richt zich op alles voor rondom de woning. Met een schuifpui of dakkapel haal je extra ruimte en licht in huis. Dat frist het interieur aanzienlijk op. En omdat we meer dan ooit de touwtjes graag zelf in handen hebben, bepalen we zelf of en hoe het licht binnenvalt. Zo kies je er eenvoudig voor zicht naar buiten te hebben zonder dat voorbijgangers bij jou binnenkijken. Het is maar net wat je zoekt. Iedereen is daarin anders. De een ventileert graag z’n woning en zweert bij een draaikiepraam, de ander houdt alles het liefst dicht en gaat voor een screen.

Ervaren in de showroom

Daarom is een goed advies van belang. Select Windows heeft streng geselecteerde partners om zich heen op het gebied van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, veranda’s, dakkapellen, zonwering, balkonbeglazing en nog veel meer om het woongenot te verhogen. Alle producten komen samen in de showrooms door het hele land. Adviseurs stellen hier de juiste vragen en laten zien wat bijvoorbeeld lichtinval voor sfeer en ruimte betekent.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp