Select Windows

Select Windows - Kunststof kozijnen in standaard kleur

Kunststof kozijnen in standaard kleur mét luxe uitstraling

Om de regie over ons eigen leven te hebben en te houden, willen we nu eenmaal graag meerdere keuzes hebben. Bij de keuze van kunststof kozijnen kunt u wat dat betreft uw lol op: u kiest uit 150 kleuren. Zo zit er dus altijd wel iets van uw gading tussen, maar ook kunststof kozijnen in standaard kleur hebben een luxe uitstraling.

Select Windows kozijnen op basis van  Schüco profielen

Het is net of u voor een vitrine staat met 22 smaken ijs. Keuze genoeg, maar toch zijn we geneigd voor die standaard vanillesmaak te gaan. Ook bij kunststof kozijnen gaan mensen ondanks de ruime keuze, vaak voor de basiskleuren van de Schüco profielen. Dus zonder kleurfolie, gewoon zoals ze zijn.

Trendkleuren op onderhoudsarm kozijn

Een uitstekende keuze, want Ral 9001 crèmewit en Ral 9016 wit zijn behalve trendy, ook nog eens goedkoper. De specifieke Select Windows kenmerken geven uw kozijn evengoed een eigentijdse en luxe uitstraling. Zo is de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) een lust voor het oog. Het ontsierende scharnierkapje dat voorheen op openslaande deuren zat, heeft plaatsgemaakt voor de slanke rolbandscharnier en geeft uw deur een luxe uitstraling. De RAL-kleuren 9001 en 9016 zijn trendkleuren die bij bijna iedere woningstijl passen. Gaat uw voorkeur toch uit naar Wit Ral 9010, dan kunnen we dat middels een folie in voorzien.

Variaties in profielen en uitvoeringen

Om uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien 100% aan te laten sluiten bij uw smaak, heeft u vele mogelijkheden en keuzes. Het begint bij bij het selecteren van de juiste stijlvariatie van het profiel. Het Hollands Accent krult nét iets op met het chique 'neusje'. Het Hollands Facet loopt iets schuin weg en het Hollands Blok heeft een rechter verloop.

Vervolgens kunt u met tussenstijlen of een roede verdeling ervoor zorgen dat uw boerderijraam, draaikiepraam, verhuisraam, schuifpui of achterdeur helemaal aansluit bij de stijl van uw woning en past bij uw smaak. Ook zijn er keuzes ten aanzien van isolatieglas, sloten en grepen en wellicht is ook binnenzonwering een wens van u.

Bezoek de showroom

Bezoek vrijblijvend de showroom van een van onze Select Windows partners en bespreek uw wensen; of het nu om kunststof kozijnen in standaard kleur gaat of juist mét een kleurfolie. Er is altijd wel een Select Windows partner bij u in de buurt die u uitgebreid kan informeren. Stuk voor stuk VKG-gecertificeerd dus ook qua zekerheid, service en garantie krijgt u het beste van het beste.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp