Select Windows

Kunststof kozijnen Oldenzaal

Ster Kozijn: al meer dan 20 jaar kozijnen specialist

Ster Kozijn in Oldenzaal is al meer dan 20 jaar dé specialist voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en aluminium kozijnen. In Oost-Nederland staat eigenaar Stef er met zijn team om bekend dat ze een compleet en eerlijk advies geven. Het belang van de klant staat hier altijd voorop.

VKG Keurmerk

Bij alle medewerkers van Ster Kozijn zitten kwaliteit en betrouwbaarheid in het bloed. Het is dan ook niet verrassend dat deze kozijnenspecialist uit Overijssel VKG gecertificeerd is. Zowel de productie, montage en service van deze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hebben het VKG Keurmerk.

Kozijnen en meer

Naast kunststof en aluminium kozijnen heeft eigenaar Stef een breed assortiment met dakkapellen/dakramen, veranda’s/serres, vouwwanden, zonwering, garagedeuren en gevelbekleding. In de grote showroom aan de Lübeckstraat 36 te Oldenzaal staan alle producten inclusief een compleet verandaplein tentoongesteld en kunnen Stef, Rob, Tom en Rutger u van het beste advies voorzien. Voor een offerte komt Stef graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken, advies te geven en in te meten.

Keurige monteurs

Ster Kozijn werkt alleen met eigen monteurs. Zij doen niet anders dan producten monteren. Deze keurige heren werken snel, vakkundig en schoon. Een eigen servicemonteur neemt alle servicewerkzaamheden op zich.

Showroom Oldenzaal

Ster Kozijn is actief in de regio Twente, Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Wierden, Losser, Nijverdal en Overdinkel. U kunt daar referentieprojecten bekijken, maar u bent ook van harte welkom in de uitgebreide showroom.

We zeggen wat we doen

“Ons team is goed op elkaar ingespeeld waardoor afspraken altijd helder zijn. We vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Zowel bij het voortraject als bij de service achteraf. Hierdoor komt u bij Ster Kozijn nooit voor onplezierige verrassingen te staan. Kortom: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.”

De koffie staat klaar,

Stef Muntel en team Ster Kozijn

Ster-Kozijn-logo

 

Contactgegevens

Ster Kozijn BV
Lübeckstraat 36
7575 EE Oldenzaal
 0541 57 10 10
 www.sterkozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp