Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - er kan maar één Select Windows partner de beste zijn

Er kan er maar één de beste zijn!

Ieder jaar bekijkt Select Windows welke partner het beste gepresteerd heeft. “Alle partners hebben een bijzonder goed jaar gedraaid,” weet directeur van Select Windows, Amanda Knol. “Maar er kan er maar één de beste zijn. Dat is dit jaar Amstelland Kozijnen.”

Amanda vindt het ongekend hoe deze Select Windows partner in een hectische periode zó heeft weten te presteren. Ze doelt op de verbouwing van de ge-update showroom en de naamwijziging (van Van der Vlugt Amstelveen naar Amstelland Kozijnen BV) die begin dit jaar is doorgevoerd. Ondanks dit extra werk draaide de verkoop van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, binnenzonwering, balkonbeglazing, garagedeuren, isolatieglas en vouwwanden gewoon door bij deze Amstelveense specialist in kunststof kozijnen.

Schüco kozijnen

Eigenaar van Amstelland Kozijnen, Evan Bultink blikt terug: “Het was inderdaad keihard werken. Ook voor onze monteurs die na de verkoop alle producten natuurlijk nog vakkundig moesten monteren. Het is allemaal gestroomlijnd verlopen.” Ook de marketingorganisatie van Select Windows heeft volgens hem een verschil gemaakt. “We kopen samen voordeliger kwaliteitsproducten in en onze Schüco kozijnen worden geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek. Deze samenwerking zorgt er ondermeer voor dat we de klanten zóveel meer kunnen bieden.” Ander groot voordeel volgens Evan is dat de Select Windows organisatie de partners alle marketing- en reclame activiteiten uit handen neemt. “Dat geeft ons meer tijd en ruimte om ons op het advies en de verkoop te richten. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat wij (met een trofee in onze hand) terugkijken op een bewogen, maar fantastisch jaar!”

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp