Select Windows

Select Windows Kunststof Kozijnen - Select Windows Breda

Select Windows Breda en Gloudemans omhelzen elkaar

De ontwikkelingen staan niet stil bij Select Windows. Een mooi voorbeeld is de vestiging in Breda. Nog geen twee jaar geleden kreeg Breda een Select Windows vestiging op het Spinveld. En niet zomaar een. Eigenaar Hans van der Vorst is namelijk al 30 jaar de trotse eigenaar van Gloudemans Gevelprodukten in het naastgelegen Oosterhout. Als iemand volledig thuis is in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien dan is hij het wel.

Innovatiekracht en productontwikkeling

“Een vestiging in Breda leek me een mooie mix: in Oosterhout houd ik me bezig met het merk WERU en in Breda heb ik het Select Windows assortiment tot m’n beschikking. Sinds ik met de producten van Select Windows werk, is er een wereld voor me opengegaan. De innovatiekracht en de productontwikkeling in combinatie met de professionele marketingorganisatie van Select Windows, hebben me doen besluiten volledig voor Select Windows te gaan.”

Eind dit jaar is het zover. Dan omhelzen Select Windows Breda en Gloudemans Gevelprodukten uit Oosterhout elkaar en smelten ze samen. Op dat moment gaan de twee vestigingen in Breda samen verder onder de nieuwe naam: 

Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV.

Het state-of-the-art nieuwbouwpand aan de Ryckevorselstraat 53 in de zeer gewilde wijk Belcrum is klaar om ingericht te worden. Vanaf 1 januari 2016 staan in de 400 m2 grote showroom kunststof kozijnen, dakkapellen, veranda’s, binnenzonwering, buitenzonwering en allerlei andere producten die bijdragen aan een beter woongenot tentoongesteld. Loop t.z.t. zeker even binnen in deze Select Windows showroom, net achter het station. U zult versteld staan! Volg ons op social media en we houden u op de hoogte van de definitieve opening.

Hierbij alvast een blik van het ontwerp en de uitvoering ervan.

Knipsel2

Knipsel

Knipsel3

Woont u te ver van Breda? Bezoek dan de Select Windows partner bij u in de buurt voor een persoonlijk woonadvies op maat.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp